Na světě existuje spoustu druhů hub, ale některé jsou pro naše zdraví i nebezpečné. Nicméně „maso“ rostlinné jedlé říše nabízí houby, které se pyšní vysokým obsahem vlákniny, minerály a vitamíny. Je tu zejména selen, měď, draslík, vitamín B, také nízký obsah kalorií.

Tibetské houby

Příběh polského profesora, který tuto houbu představil Evropě asi málokdo zná. Podařilo se mu s ní vyléčit rakovinu jater. Až tak velkou a účinnou léčivou sílu tibetské houby vlastní. Pěstovali je tibetští mniši, kteří zdravotní výhody jistě znali. Chcete je také poznat?

Živý lék obsahující bakterie mléčného kvašení

Ve skutečnosti jsou tibetské houby fermentované (houby v mléce). Jsou užitečným prostředkem v prevenci zdraví i pro léčení mnoha nemocí. Lze je zakoupit v obchodech s makrobiotiky a zdravou výživou.

Použití tibetské houby

  • přírodní lék na vysoký cholesterol, žlučové kameny, onemocnění srdce a cév, kontrolu krevního tlaku a ke zklidnění zánětu v těle
  • zastavuje další rozvoj metastáz, příznivě ovlivňuje funkci ledvin a močových cest
  • zpomaluje proces stárnutí
  • odstraňuje únavu
  • lék na potenci

Vyprané kefírové houby (1-2 polévkové lžíce) se zalijí půl litrem studeného mléka ve skleněné misce a nechají se odpočinout po dobu 24 hodin. Pak se směs přefiltruje přes plastové sítko a mléko je připraveno k pití. Pijte před spaním po dobu 20 dní, poté si udělejte přestávku na 10 dnů. Tento proces je potřeba tak třikrát opakovat až do úplného uzdravení.