Krásný vzhled je spojený také s dokonalým úsměvem. Nejenom, že je nutné mít zuby zdravé. Je třeba je mít i dokonale bílé. Toužíte po takových? Pokud ano, podívejte se společně s námi, jak jich docílit.

Není to zase až tak těžké, jak si možná mnozí mohou myslet.

Pravidelné čištění je základem

Primárně je třeba zuby čistit. To proto, že díky kartáčku odstraníte nečistoty, které na zubech ulpívají a které následně mohou mít přímý vliv na změnu jejich barvy. Logicky také platí, že čištěním dosáhnete i toho, že lze lehce eliminovat drobné zažloutnutí. A co při čištění zubů jasně dodržet? Jsou to hned tři věci:

  • Zuby si čistěte nejméně dvakrát denně
  • Používejte správnou techniku čištění
  • Základem je kartáček s měkkými štětinami

Své zuby si můžete i bělit. Pohodlně a doma

Druhý krok k dokonalému úspěchu vede přes bělení zubů. Není vždy nutné mířit do ordinací, nebo na specializované kliniky. Bělení zubů lze zvládnout i doma. Jak na to? Doporučujeme pořídit kvalitní bělící pásky, které primárně nadchnou snadnou aplikací. Pozor také na jejich složení. Zapomeňte na peroxid a jiné nebezpečné látky, které mohou poškozovat dásně, nebo ústní dutinu. Jde to i jinak a bezpečněji, a to samozřejmě stále s jistotou, že za několik týdnů budete mít zuby až o několik odstínů bělejší. Stačí pravidelná aplikace.

Pozor na problémové nápoje a jiné neřesti

Snažte se předcházet situacím, že se vaše zuby zabarvují. Co jim škodí? Nejprve začneme u nápojů. Doporučujeme se vyhnout primárně černé kávě, a následně potom také červenému vínu. To ale není jediný problém. Pokud kouříte, je dobré udělat cigaretám také přítrž, jelikož i ty mají velký vliv na to, že zuby žloutnou. Když i toto dodržíte, budete je mít dokonale bílé, a to s jistotou, že opravdu dlouhodobě. Jak je vidět, není nic složitého, pokud chce být někdo dokonale krásný.