Statistiky ukazují, že problémy s erekcí nejsou v poslední době u mužů skutečně nic výjimečného. Že se objevují poměrně často, a to dokonce u mladších generací. Většina lidí zná samozřejmě jenom jedno řešení, kterým je Viagra.

Jsou ale i další cesty. Ty souvisí s celkovou změnou životního stylu. Podívejme se společně na několik celkem dobrých cest, se kterými nelze šlápnout vedle.

Zkuste přírodní afrodiziaka

Toto je první cesta, kterou se můžete zkusit vydat. Není nic nového, že jídlo nás v mnoha směrech ovlivňuje. A to dokonce i v oblasti sexuální. Pokud se objeví právě problém s erekcí, může ho pomoci eliminovat změna stravy. A to tak, že do ní zařadíte takzvaná přírodní afrodiziaka. Tedy potraviny, které prokazatelně dokážou podporovat chuť na sex. O jaká jídla se jedná? Zkuste třeba:

  • Plody moře
  • Čokoládu a med
  • Skořici, zázvor a oregano

Myslete také na zdravé stravování

Nejsou to jenom přírodní afrodiziaka. Dobré je zaměřit se také na změnu stravovacího režimu, a to s ohledem na nutnost začít jíst zdravěji. I to je cesta, jak řešit problémy s erekcí. Ideální je eliminovat různá slaná, tučná a mastná jídla a nahradit je ovocem a zeleninou. A to jak pro obsah vitamínů a minerálů, tak i proto, že některé druhy mohou zároveň patřit do výše popisované kategorie. Co tedy doporučíme? Zkuste jahody a banány, stejně jako neuděláte chybu, když si dáte celer, nebo mrkev. Také má pozitivní vliv česnek a cibule, ale vzhledem k vůni tuto volbu nedoporučíme.

Vyčistěte si hlavu

Nemusí to být jenom problém fyzické. Zdravý životní styl souvisí i s vaší hlavou. Snažte se ji vyčistit a uvidíte, že se to pozitivně podepíše na kvalitě sexuálního života. Snažte se zvolnit v práci, i v řešení osobních povinností. Naučte se odpočívat, stejně jako věnujte čas tomu, abyste začínali den s čistou hlavou. I toto prokazatelně pomáhá.