Konečně je to tady? Váš kamarád požádal svou přítelkyni po dlouholetém vztahu o ruku a ona s nadšením jeho nabídku přijala? Pravděpodobně si teď lámete hlavu nad tím, jaký svatební dárek k tomuto významnému životnímu kroku věnujete.

Díky Firmě na zážitky bude Váš dárek originální. Spolehnout se můžete také na to, že Vaším kamarádkům svatební dar od společnosti Allegria způsobí velkou radost.

Darujte pobyt v pivních lázních jako svatební dar

U svatebních dárků od Firmy na zážitky máte velkou pravděpodobnost, že se nebudete opakovat. Sami na internetovém zábavním portále Firmy na zážitky můžete vybrat svatební dárek, který podle Vašeho názoru Vaše kamarády zaujme. Se svatebními dárky od Firmy na zážitky můžete novomanželům udělat jejich vstup do manželství ještě více nezapomenutelný. Oblíbené jsou především wellness zážitky a gurmánské zážitky. Kterýkoliv zážitek z této nabídky totiž poskytuje novomanželům užít si jeden druhého a prožít společné chvíle v netradičním prostředí. Ne jinak je tomu také v případě pobytu v pivních lázních v Litoměřicích. Poukázku na tento zážitek můžete koupit ještě dnes zde www.firmanazazitky.cz/pivni-lazne-pro-dva. V rámci celé procedury si budou moci novomanželé užít čtyřiceti minutovou koupel ve speciálním pivě, dvacetiminutovou relaxaci doprovázenou příjemnou relaxační hudbou a také patnácti minutovou masáž. Pivní lázně jsou čím dál tím oblíbeným způsobem relaxace.

Udělejte radost novomanželům thajskou masáží

Darovat můžete také poukázku na thajskou masáž. Ta je založena na dlouholetých zkušenostech thajských masérek a jejich znalostech energetických drah v těle. Thajská masáž působí silou na tlakové body, svaly i šlachy. Masérka ohýbá a natahuje páteř, zbavuje napětí a uvolňuje klouby. Thajská masáž přináší tělu osvobozující uklidnění a může se stát příjemným zážitkem pro pár během volného víkendu.