Přestaňte dumat a začněte jednat. Jedině tak se vaše tělo změní a vy si konečně budete užívat ten úžasný pocit spokojenosti s vlastním tělem. Jak začít, kam zajít pro pomoc a jak vydržet?

Focení a pevné rozhodnutí jako nejlepší začátek

Na začátku vaší cesty za vysněnou postavou musí být rozhodnutí, a to skálopevné, protože jinak to nemá cenu. K tomu, abyste začali a vytrvali, vás určitě přesvědčí stav vašeho těla. Oblékněte se jen do spodního prádla a vyfoťte se. Vidíte to povislé bříško, křídla na rukou, celulitidu, na které by se možná už daly hrát kuličky a co ta druhá brada? Fotky nemažte, ale vytiskněte si je a dejte na místo, kde je budete často vídat. Jedině tak si konečně uvědomíte, jak daleko vaše nic nedělání dospělo.

Setkání s odborníkem a stanovení cílů

Rozhodnutí musí být jasné: kila půjdou pryč! Aby šlo vše hladce a vždy s ohledem na vaše zdraví, domluvte si schůzku s trenérem a ideálně i s výživovým poradcem. Jejich rady vás dovedou ke stanovení si reálných cílů a nastavení správného plánu.

Perfektní zázemí v tomto směru nabízí Kentoya fitness Praha i proto, že zde jako trenér a poradce v oblasti výživy působí úspěšný český kulturista Lukáš Osladil a několik dalších zkušených profesionálů. Posilovna je vybavena špičkovými stroji, na kterých pod dohledem trenéra budete cvičit s maximální efektivitou. Výhodou je, že se přímo v budově nachází solárium Praha, kam můžete po cvičení zajít relaxovat. Při režimu hubnutí a tvarování postavy je nesmírně důležitá i strava. Jak jídelníček nastavit, aby nabídl tělu potřebné živiny, a současně jste si pochutnali? Inspirujte se zde.

A jak vytrvat?

Už jen spolupráce s trenérem a stanovení cílů pro vás musí být obrovskou motivací, jenže někdy ani to nestačí. Uděláte lépe, když se pokusíte najít partnera, který na tom bude podobně jako vy. Společně si budete dodávat sílu jít dál!