Češi ve světě neplatí za módní ikony, ba naopak, některé z kreací jsou natolik šílené, že vešly do podvědomí lidí z celého světa jako ryze české. Například takové ponožky v sandálech nemá jen tak někdo. A možná to je důvod proč by měli Češi své oblékání trochu pozměnit.

Nebuďte jako ostatní

Nemusíte být módní ikonou a chodit denně v luxusních svetrech, saku či košilích. Dobře vypadat se dá v tak obyčejných kouscích jako je triko, nebo mikina. A my si dneska trochu více posvítíme jak na to.

V očích společnosti získává muž mnohem více na své prestiži a charismatu, pokud má hezký automobil, drahý telefon, je ve společnosti přitažlivé ženy a hlavně, je dobře oblečený. Dobře oblečeného muže na našich ulicích však jen tak lehce nenaleznete a přitom je to tak jednoduché. Stačí jen znát několik základních pravidel a je vystaráno

Znát svůj věk

Mnoho mužů chybuje tím, že se obléká na svůj věk až příliš odvážně, nebo naopak až příliš seriózně. Pokud se padesátiletý muž obléká stejně jako jho osmnáctiletý syn, pak rozhodně není něco v pořádku a je potřeba změnit. Stačí přitom jen volit pánské tričko z hrubších materiálů s knoflíčkovým propínáním u krku a volit střídmější barvy. Naopak mladí muži by se měli oblékat do oblečení, které zvýrazní jejich štíhlou figuru, nemusí se bát kusů oblečení, jako je barevnější sako či kalhoty.

Mít svůj styl

Stále je důležité znát svůj styl a směřovat se určitou cestou. Je dobré vědět jak se oblékat a podle toho doplňovat svůj šatník. Svou práci odvede jak pánská mikina, tak také svetr či sako. Je také době vědět k jakým příležitostem se jak oblékat, velkým pomocníkem se pro vás stane eshop Taxido.cz, který se zaměřuje na skutečně stylovou módu pro muže každého věku.