Pokud nemáte to štěstí, že vaše přírodní nehty jsou natolik pevné či kvalitní, že vám v základní výbavě stačí pouze lak na nehty a pilník, je potřeba, abyste čas od času navštívili nějaké kosmetické studio v Praze, které se o vaše nehty postará tak, že budou dokonalou chloubou vašich rukou.

Jistě, prakticky na každém kroku se dá již narazit na vietnamské studio, které nabízí aplikaci gelových či akrylových nehtů za úžasné ceny – ale na úkor kvality, což už vám samozřejmě nikdo neřekne. Pokud hledáte spolehlivé studio, které vám nehty nezničí, ale naopak vaše ruce kvalitně zkrášlí, nemusíte hledat příliš dlouho. Stačí se porozhlédnut po Václavském náměstí a všimnout si studia s názvem Beautiful-Me, které vám zaručí precizně odvedenou práci za přijatelné ceny.

Studio nabízí jak aplikaci umělých nehtů, které vynikají svou pevností a dlouhou trvanlivostí, tak i klasickou manikúru. Navíc je vybaveno spoustou speciálních přípravků na modeláž nehtů, s kterými lze dosáhnout nepřehlédnutelného výsledku.

Proč právě salon Beautiful-Me?

Můžete se spolehnout na to, že oproti ostatním levným salonům zde narazíte na profesionální manikérky, které se nezaměřují pouze na modeláž nehtů, ale i na doplnění gelu či jejich následné bezbolestné odstranění.

Můžete využít i nabídky manikúry P-shine, která je vhodná pro většinu nehtových skupin – jak roztřepených, lámavých, tak i nerostoucích nehtů. Pokud si nevíte rady s tím, jakou manikúru zvolit, nevěšte hlavu, manikérka vám ráda doporučí, jaký typ je pro vaše nehty ten nejvhodnější a na všem se s vámi dopředu domluví, abyste byla dokonale spokojená.

Samozřejmostí je zde modeláž nehtů za použité používání pouze kvalitních a profesionálních přípravků, které vám zajistí dlouhodobou a bezchybnou péči nejen o vaše nehty, ale také o vaše ruce.

Tak nečekejte na to, až budete mít naplánovanou nějakou společenskou událost či oslavu – krásné nehty si přece můžete dovolit jen tak, abyste se cítila ještě více krásná.