Jídlo je něco, bez čeho se během dne neobejdeme. Někteří se denně doslova cpou nezdravými potravinami, nedokážou zkrotit své chutě na sladké a přejídají se. Jiní však na své zdraví dbají a jedí zdravě. Mnozí lidé se domnívají, že jíst zdravě je náročné na čas i peníze, že zdravé pokrmy nechutnají dobře a že nikdy nedokážou uspokojit chuťové pohárky na jazyku. Opak je ale pravdou.

V poslední době čím dál více lidí hledá takové jídlo, které by bylo snadné a rychle připravitelné, zároveň by však bylo plné tělu prospěšných látek, vitaminů, minerálů a živin, jež by podpořily správné fungování metabolismu a které by dopomohly k případné detoxikaci těla. Existuje však taková strava? Je možné si ji koupit, není to jen pouhý výmysl?

Vsaďte na complete food

Pokud se zajímáte o zdravé stravování, jistě jste se setkali s pojmem „complete food„. Jedná se o zbrusu nový pojem ve stravování, který je označením pokrmu v jednom balení, díky kterému do těla dostanete všechny potřebné látky, živiny a vitaminy, které podporují správné fungování člověka.

Kde complete food zakoupím?

Complete food je nedílnou součástí nabídky firmy Vitagrass. Firma je jedničkou na trhu se zdravým, vyváženým stravováním, její know-how spočívá v aktivaci semen a luštěnin klíčením. Tím dojde k nastartování metabolismu semínek a zrní, jimiž jsou obohacené superfoods. A právě tyto pokrmy dodávají jídlu všechny potřebné makro i mikdo elementy, enzymy, viaminy, minerály a jiné tělu prospěšné látky zasluhující se o správné fungování organismu.

Nabídka firmy Vitagrass zahrnuje zejména raw produkty, které jsou zpracovány bez tepelné úpravy, díky čemuž došlo k zachování všech makro i mikro elementů, vitaminů, minerálů a jiných tělu prospěšných látek. Jelikož živiny nebyly usmrceny během tepelného zpracování, říká se raw kaším živé kaše.

Raw produkty šetří čas i námahu při přípravě pokrmů. Není třeba je vařit, pouze se zalijí vodou, tudíž se v raw kaších zachovají všechny potřebné živiny. Díky rychlosti přípravy si můžete raw produkty připravit kdekoliv, vždy vám dodají vše potřebné, co tělo během dne vyžaduje.