Potřebujete nechat něco vytisknout, ale aktuálně nemáte k dispozici tu správnou tiskárnu? Někdy se stane, že nefungují věci tak, jak by měly. A tím pádem je nutno poohlédnout se po kvalitní tiskárně, která splní všechny vaše požadavky a bude pro vás tím pravým. Tisk online je skvělou možností, jak si nechat vytisknout přesně to, co potřebujete!

Plakáty na cinema večírek

„Pravidelně v našem letním kině pořádáme cinema večírek nebo také cinema maraton. Pečlivě vybíráme jednotlivého režiséra nebo filmy na pokračování, které budeme během jednoho večera pouštět. O takové akci se diváci a potenciální příchozí musí pochopitelně dozvědět. Využíváme klasické letáky, ale míváme po městě umístěné také plakáty, díky kterým se o akci dozvědí úplně všichni, i ti, kteří nás na sociálních sítích běžně nesledují a nemají tak přehled“ popisuje kreativní manažerka letního kina Martina.

Tisk letáčků si obstaráváme sami a naše brigádnice je poté roznášejí. Tisk plakátů A2 necháváme na odborných tiskárnách. Nemáme v kanceláři dostatek prostoru a ani vybavení. Vždy zašleme zhotovený plakát a oni nám vytisknou kvalitní plakáty v požadované velikosti“ krčí rameny Martina. „Se spoluprací jsem jako kreativní manažerka velmi spokojená, neměnila bych“ dodává spokojeně.

Tištěné vstupenky

Dnešní doba internetu přeje různým e-ticketům a podobným věcem. Stále k nám však chodí spousta lidí s tím, že chtějí vstupenku koupit“ začíná hovor promotér Jindra. „Mám ve své stáji pár klubových umělců a na ně se mi e-tickety moc nevyplatí, chodí na ně místní lidi. Výroba vstupenek je při pořádání těchto koncertů nutností“ popisuje s úsměvem.

„Jsem fanda klasických vstupenek, udělám návrh a zašlu ABC tiskárně, která mi udělá vstupenky takové, jaké si je představuji. Je to pro mě bez starosti. Vždycky si jednu nechávám a připíchnu jí tady na nástěnku“ ukazuje Jindra nad sebe, kde je velká nástěnka zaplněná vstupenkami. „Jsou to vzpomínky“ uzavírá.