Bioprodukty jsou v posledních letech hitem, který hýbe celým světem. I v Česku se stále více lidí zaměřuje na bio potraviny, bio kosmetiku a další čistě přírodní produkty. Lidé se prostě snaží žít a stravovat zdravě. K této snaze přispívají svými výrobky různé biofarmy, ale i na bioprodukty přecházejí i běžní výrobci potravin, kosmetických přípravků apd.

Chcete-li při nakupování těchto produktů ušetřit, máte možnost využívat výhod, které nabízí internetový portál KUPONIK.cz.

Co lze najít na portálu KUPONIK.cz?

V září tohoto roku jsou v nabídce akční kupony na slevy do Biodetox.cz. Můžete získat slevové kódy na Bio-Detox.cz, díky nimž můžete nakupovat mnohem levněji například aloe vera, bio arganový olej, kokosový olej, koloidní stříbro, mladý ječmen, náplasti na hubnutí, ostropestřec mariánský a další oblíbené bioprodukty. V rámci aktuálního akčního výprodeje zlevněných bio produktů si můžete koupit za bezkonkurenční ceny kvalitní bio doplňky stravy jako je například zelený ječmen, zelenou kávu a další potravinové doplňky.

Další výhodné nákupy

Kuponi.cz vyhlašuje také akci Akční balíčky. V jejím rámci bude postupně nabízet nejprodávanější kombinace svých produktů za zajímavě zvýhodněné ceny. Nabídka se bude měnit každý týden, takže budou neustále přibývat nové a nové zvýhodněné balíčky bio produktů. Přestože se jedná o akční nabídky, nemusíte se obávat krátkodobé platnosti, neboť jak výprodej zlevněných bioproduktů, tak akční balíčky mají neomezenou dobu platnosti. Výjimkou jsou pouze Detox slevové kupóny v hodnotě 100 Kč při nákupu nad 1000 Kč a slevové kupóny za 200 Kč při nákupu zboží nad 1200 Kč. Jejich platnost sice již skončila, ovšem to neznamená, že byste si tuto nabídku nemohli alespoň vyzkoušet, abyste byli připraveni na její obnovení. Tato akce funguje tak, že při nákupu bio produktů nad 1000, resp. nad 1200 korun, vám bude z celkové ceny odečtena částka ve výši 100, resp. 200 korun.