Naše nohy, společně se srdcem, patří mezi nejvíc zatěžované orgány našeho tělo. Musí nést celou jeho váhu a fungují daleko větší část dne, než spíme. Pokud chceme, aby nám dobře a dlouho sloužily, je potřeba jim věnovat náležitou péči, do níž rozhodně patří i pedikúra. Pokud nosíme uzavřenou obuv, hrozí vznik celé řady nepříjemných obtíží mezi něž patří nejen zrohovatělá kůže, ale i bolesti pat či tvorba kuřích ok. S těmito obtížemi nám může pomoci pedikúra provedená profesionálním způsobem.

  • Co je vlastně pedikúra?

Je to způsob ošetření, při němž je podporován zdravý stav a vzhled nohou. Díky němu zůstávají naše nohy v kondici. Kromě toho napomáhá lepšímu držení našeho těla. Chodíme pohodlně, netrápí nás ztvrdlá kůže ani mozoly. V kombinaci s masáží vonnými oleji je to skvělá relaxace a uklidnění.

Pedikúra Pelhřimov

Pedikúra Pelhřimov je Pedikérský salon Pohoda, který poskytuje kvalitní a profesionální služby v oblasti péče o nohy. Velmi dobře zde vědí, že i nohy si zaslouží hýčkat. Pedikérský salón má svoji pobočku také v Pacově, kde stejně jako v Pelhřimově, i Pedikúra Pacov nabízí kvalitní a profesionální služby.

Na co se můžete těšit?

Základem je maximální spokojenost každého zákazníka. V nabídce salónů naleznete základní pediatrické vyšetření nohou, lázeň pro nohy, stříhání a čištění nehtů, uvolnění nehtových valů, v případě ztluštělých nehtů jejich úpravu, úpravu a tamponáž zarůstajících nehtů, které jsou bolestivé.

Velmi příjemná je i relaxační masáž nohou pomocí olejíčku nebo krému. Pokud máte problémy, mezi něž patří praskliny, otlaky či kuří oka, dochází zde k jejich odstranění velmi šetrnými metodami. V případě zájmu si můžete nechat upravit nehty. Úprava zahrnuje nejen modeláž, ale i lakování či zdobení. Veškeré procedury jsou navíc za velmi přijatelné ceny.

Samozřejmostí je poradenství týkající se péče o vaše nohy a také si zde můžete zakoupit vhodné přípravky pro domácí péči.