Máte ne příliš funkční sexuální život, protože vyprchala vášeň, která v něm dříve byla? Jste single, a přestože se snažíte najít si protějšek, nedaří se, a tak jste momentálně zcela bez sexu? Možná vám nestačí frekvence intimních hrátek, ale jinak je vtah super a vy nechcete partnera či partnerku nutit… Třeba vám jde „jen“ o zpestření, zkušenost, poznání nového či něco jiné. V sexhopu si může najít každý to své, bez ohledu na věk, pohlaví, bez ohledu na to, co vás láká, vzrušuje a baví.

Evergreenem jsou vibrátory

Pokud se podíváme na zákaznice, ty nejčastěji kupují vibrátory, erotické prádlo, nebo také Venušiny kuličky či kostým, s nímž chtějí překvapit partnera. Jestliže zatím nemáte s vibrátorem zkušenosti a chcete si některý vybrat, zajímejte se o jeho velikost, materiál, tvar i případné další funkce. Pomoct s výběrem vám může i hodnocení. Např. v sexshopu Lovesexshop.cz jej nakupující udělují a vy se můžete nechat inspirovat.

Levný a výborně hodnocený je např. vibrátor You2Toys The Poolboy. Je dlouhý 21 cm a aktuálně vás přijde na 454 Kč. Pokud chcete vyzkoušet víc věcí, chcete si udělat radost navzájem, zvolte praktickou sadu od stejné firmy. I ta má plný počet hvězd, stojí teď jen 915 Kč, nese název Midnight Blue a je v ní hned 9 pomůcek, některé pro ženy, některé pro muže.

Nezapomeňte na drogerii

Ať už si kupujete dildo, umělou vagínu, vibrátor, nebo třeba kroužek na penis, nahlédněte i do sekce „drogerie“. Kvalitní produkty sexshopu se vám s lubrikanty budou používat lehce a lépe. Najdete zde ale i afrodiziaka, masážní oleje, produkty pro oddálení ejakulace či zvětšení a lepší prokrvení penisu, zboží na čištění a údržbu „hraček“ atd. Kompletní nabídku najdete na lovesexshop.cz. Balíček vždy dorazí diskrétně, nemusíte se bát reakce kurýra či sousedů, s nimiž se setkáte u dveří.