Máte cukrovku a neustále bojujete s nadváhou? Nebo nedokážete odolat chuti na sladké, což má pak negativní dopad na vaši hmotnost? V tom případě neváhejte vyzkoušet doplněk stravy GlukoVital na hubnutí, který pomáhá udržovat normální hladinu cukru v krvi a snižovat chuť na sladké. Je tak dobrým prostředkem pro kontrolu tělesné hmotnosti.

Pro koho GlukoVital je vhodný?

GlukoVital, někdy též označovaný jako Gurmar, je přírodní antidiabetikum. Je určen především pro osoby, které trpí poruchami metabolismu cukru neboli cukrovkou. Vhodný je také pro osoby, u kterých existují předpoklady, že by je tato závažná nemoc mohla časem potkat. Je to tak ideální prostředek pro prevenci před onemocněním cukrovkou. Není totiž žádným tajemstvím, že se cukrovka řadí mezi civilizační choroby a postihuje stále více lidí. Navíc je bez vyšetření lékaře téměř nepostřehnutelná.Jak tento doplněk stravy funguje?

Doplněk stravy GlukoVital, jak již bylo uvedeno, pomáhá především s regulací cukru v krevním oběhu. Mezi účinnou látku se řadí extrakt z listů rostliny Gymnema sylvestre, která je známá již tisíce let a nachází uplatnění v ájurvédské medicíně. Tento doplněk stravy funguje na principu zamezení vstřebávání cukru přijatého v rámci potravy a odvádí ho rovnou na místo spotřeby. Díky tomu dochází ke snížení a udržení rovnovážné hladinu cukru v krvi. Velice pozoruhodné je, že snižuje hladinu cukru pouze u diabetiků.

Další pozitivní účinky

GlukoVital neboli Gurmar má také pozitivní vliv na snížení cholesterolu a snižování tělesné váhy. Ke snížení váhy dochází především vlivem obsažených saponin, které dokáží blokovat „sladké“ chuťové pohárky. Dochází tak ke znecitlivění jazyka a oddálení chuti na sladké. V asijské medicíně se používá při léčbě migrény, kožních chorob a kašle. V čínské medicíně má dále uplatnění při tuberkulóze, dětské obrně a jiných infekčních chorob. Bojovat se sladkými pokrmy už nemusíte, a to díky GlukoVitalu na hubnutí.

Tento doplněk stravy najdete na e-shopu Herbavis.