Roušky, někdo je bere jako nutné zlo, někteří jsou za ně vděční, protože jim dokáží poskytnout patřičnou ochranu. V době, kdy se z roušky stala nezbytnost, už lidé nemusí používat jen provizorní roušky vyrobené z kusů ložního prádla či oblečení. Ruku na srdce, nošení běžné bavlněné roušky je nepohodlné, často se zpotí, zvlhnou od deště, ušpiní se a neposkytují při celodenním nošení příliš komfortu. Naštěstí existuje příjemná varianta, která má zcela odlišné vlastnosti, jde o roušky s nano vlákny a aktivním stříbrem.

Čím se liší roušky z nano vláken

Roušky s nano vlákny jsou vyrobeny tak, aby svému majiteli zajistily pohodlné nošení a snadnější údržbu. Zatímco bavlněné roušky je potřeba neustále prát, roušky s nano vlákny odpuzují vodu, takže je stačí důkladně opláchnout horkou vodou, přejet žehličkou a můžete je i nadále používat. Jsou neuvěřitelně prodyšné, takže je oceníte jak během chladného rána, tak i během letních veder nebo v přetopených místnostech.

Její tvar je uzpůsoben tak, aby se přizpůsobil každému obličejí. Mnoho z nás musí roušku nosit celé dny v zaměstnání a je zcela jiný pocit mezi nošením těžké látkové roušky nebo roušky s nano vlákny, která je lehoučká jako pírko. Tento druh roušek není drahý a i přesto, že stojí více něž bavlněné nebo jednorázové roušky, je třeba vzít v potaz, že tuto roušku můžete používat pravidelně, takže vám nakonec ušetří i peněženku. Tyto roušky jsou ideální i pro alergiky, jestliže vám některé roušky způsobují alergické reakce, s těmito rouškami se vám to nestane. Velkou výhodou je i výběr z celé škály barevných provedení, takže si můžete vybrat takovou roušku, která se nejlépe hodí k vašemu outfitu. Pro pořízení roušek s nano vlákny nemusíte chodit do obchodů, zbytečně neriskujte, můžete je pořídit z pohodlí domova v internetovém obchodě https://www.greenmat.cz/Rousky-c160_0_1.htm.