Věřte, že neexistuje žádná zázračná dieta. A hladovění? To člověku s nadváhou už vůbec nepomůže. To rozumná krabičková dieta Praha, to je jiné kafe! S hubnutím je dobré začít pomalu. Třeba tak, že se spojíte s výživovou poradkyní, která sestavuje dietní programy pro diety v krabičce, a společnými silami vypátráte, z jakého důvodu jíte.

  • Máte opravdu hlad, nebo pouze chuť?
  • Jíte z frustrace, nebo z dlouhé chvíle?
  • Nenakládáte si na talíř zbytečně velké porce?
  • Jíte pravidelně – nejlépe pětkrát denně, jak to ostatně předpokládá i krabickova dieta?

Nástrahy při nakupování

Zvažte také nástrahy při denním nákupu. Pamatujte – čím více jídla budete mít na očích (plná lednice), tím více ho sníte. Jak je to možné? Když nakoupíte hodně potravin a pochutin do zásoby, budou vás lákat a dřív, nebo později si něco dáte, i když nebudete mít hlad. To se vám v případě, že se rozhodnete vyzkoušet krabičkovou dietu, nemůže stát. Díky krabičkové dietě Praha nebudete muset chodit nakupovat vůbec. Pět porcí jídla, které v krabičce na jídlo objevíte, vám vystačí na celý den. Takže žádné nakupování ani plná lednice, žádné podlehnutí reklamě na jídlo.

Chybné chování při jídle

Vystopujte své chybné chování při jídle a pomalu ho změňte. Zaměřte se na jídelníček zdravé výživy, přečtěte si knihu o krabičkové dietě (krabicka kniha) a hlavně – zbavte se starých schémat myšlení: být stále mladý, štíhlý a disciplinovaný. Raději od sebe neočekávejte žádné zázraky. Každému je geneticky nabídnuto určité váhové rozmezí. Dieta v krabičce Praha, jak zhubnout jídelníček, dietní jídelníček, zdravá výživa jídelníček vám v tom pomohou. Určete si sami svoji váhu, při které se cítíte dobře, tu váhu, při níž se cítíte fit a zdraví. Hubněte pomalu. Bez obav smíte sníst malý kousek čokolády nebo bonbón, když dostanete chuť na sladké. Už žádné trýznění a půjde to. Zkuste jít touto cestou. Vyzkoušejte krabičkovou dietu Praha.