Pánové a zima, to jde dohromady! Tedy pokud vědí, jak se na ní co nejlépe připravit. Pojďme se podívat na to, co bude letět tuto zimu!

Horal

Pokud žijete ve vyšších polohách, kde je odhazování sněhu dennodenním chlebem, pak byste rozhodně měli sáhnout po zateplené delší parce s kapucí lemovanou kožichem, popřípadě po pořádné péřovce, která vám obejme a nepustí. Zapomeňte na lehké městské bundy a myslete na své zdraví a na to, že mezi horami vypadá pořádná bunda o poznání lépe!

Městký

Městské cestování nabízí celou řadu variant. Můžete se nechat inspirovat horalem, ale myslete na to, že těžká teplá bundu může být někdy trochu na obtíž. Je tak dobré volit varianty horala v odlehčenějších variantách.

Další možností jsou pánské kožené bundy. Kůže jen tak z módy nevyjde a pořádně udělaná kožená bunda bude vždy pořádně stylovým doplňkem, který navíc něco vydrží a sluší každému.

Krom toho stále jsou populární delší parky v podzimních tónech od hořčicové, přes vínovou až po klasickou olivově zelenou.

Elegantně

Pokud o sobě rádi dáváte najevo, že máte skutečně vytříbený styl a chcete se od ostatních trochu odlišit, pak by se vám rozhodně hodil kabát. Vybírejte z kabátů, které budou mít takový střih, který vám bude lichotit a udělá vás štíhlejším a vyšším.

Sportovně

Sportovní bunda je také řešením, ale opět vybírejte takovou bundu, která zvýrazní vaší postavu. Nevzhledné a velké pytle jsou již dávno minulostí a rozhodně jsou pasé. Zároveň se vyhýbejte pronikavě pastelovým barvám a volte spíše tmavší odstíny jako je tmavě modrá, černá nebo šedá.

Nezapomínejte se o pánský textil, potažmo bundy v zimních měsících dobře starat, sušte jej, obzvláště péřové bundy vždy nechte viset co nejvíce volně, aby peří bylo provzdušněné a mohlo vás příjemně hřát.