Jste v tom nejkrásnějším očekávání a doslova se děsíte toho, jak budete ve svém oblečení vypadat, když už přes břicho nebudete vidět na zem? Hoďte tyto fádní obavy za hlavu a zabrouzdejte na stránku happymum.cz a hned při prvním pohledu vás všechny starosti o váš módní vzhled opustí, jelikož stránka nabízí kvalitní a módní těhotenské oblečení za přijatelné ceny. Tak začněte vybírat ještě dnes!

Jaké volit střihy?

Samozřejmě, že není vhodné si kupovat upnutá trička či rifle s vysokým sedem. Pokud se ale chcete svým bříškem pochlubit, klidně můžete zvolit elastický tip. Taková trička se vyrábí s delší přední částí, aby pěkně zakryla celé zvětšující se bříško a vzadu je stejně dlouhé – prostě ideální délka. Můžete si být jista, že v tomto e-shopu si vyberete to pravé oblečení pro vás.

Stejně tak se nebojte i riflových kalhot. Jejich výrobci samozřejmě myslí i na vás – ty požehnané – a rifle vyrobili s elastickým pásem, který dokonale zakryje celé vaše bříško a zároveň nejde pod dalším oblečením vůbec vidět. Tak se budete cítit chráněna, ale pořád moderně oblečena.

A co v létě?

Žádné „letní těhulce“ by neměly v šatníku chybět lehké a prodyšné těhotenské šaty. V parných dnech to jistě oceníte vy i vaše miminko. Přeci se nebudete potit v kalhotách jen proto, že se do svých šatů prostě nevejdete? Stačí zabrouzdat na stránky www.happymum.cz a vybrat si z těch správně střižených těhotenských šatů, které se vyznačují kvalitním materiálem, a ještě větší pohodlností.

Nečekejte tedy na poslední chvíli, vybavte si šatník a už se jen věnujte těm nejpříjemnějším starostem – prostě se jen těšte na miminko a všechno ostatní hoďte za hlavu – vy si to přeci zasloužíte, nemám pravdu?