Krabičková dieta je skvělou volbou pro všechny osoby, které si nestíhají připravovat zdravé jídlo nebo je příprava zdravého jídla prostě nebaví. Nejenže vám poskytne komfort denně přivezeného jídla až k vám domů, ale může být pro vás i dobrou cestou k hubnutí.

Jídlo do krabičky

Díky krabičkové dietě můžete denně očekávat hlavní jídla, ale také svačiny přivezené až k vám domů. Jídla jsou převážena v krabičkách a jedná se o zdravé pokrmy bohaté na zeleninu a bílkoviny. Nemusíte se tedy stresovat vařením a denní přípravou zdravého jídla, díky kterému zhubnete, ale počkáte si jen, až k vám přijede krabička se zdravým obsahem.

Možnosti

Krabičková dieta Mladá Boleslav je pro vás skvělou volbou. Stačí si vybrat, zda vám bude stačit 1 hlavní jídlo, 2 hlavní jídla, 2 hlavní jídla a 1 malé či celý denní jídelníček, tedy 2 hlavní jídla a 3 malá. Vybrat si však můžete tzv. variantu „individual“, kde si sami vyberete počet jídel. Program začíná vždy v pondělí a je určen na 20 pracovních dní, tedy kromě varianty individual, kde si vše řídíte sami. Tento program je skvělý pro náročnější osoby, které vyžadují speciální složení jídelníčeku.

Zdravé jídlo až domů

Krabičková dieta Jablonec nad Nisou vám nabízí možnost užívat si zdravého hotového jídla, které je dopraveno až k vám. Vyberete si program, který vám bude vyhovovat. Na výběr máte vždy ze 4 hlavních jídel a 3 malých jídel, která se berou jako svačino-snídaňová jídla. Každé pondělí se tak můžete těšit na nový jídelní lístek na následující týden a vybrat si, jaká jídla jsou pro vás ta pravá. Nemusíte se tedy obávat, že by vám bylo dovezeno jídlo, které nejíte. Volbu jídelníčku máte vždy pod kontrolou a můžete si ho sestavovat podle vlastních preferencí. Krabičková dieta se může stát skvělým startem procesu hubnutí. Vyzkoušejte ji i vy.