Konečně se objevil e-shop s kompletním vybavením pro stomatology. Využijte kompletní nabídky vybavení, ale i dopravy zdarma a slev pro registrované zákazníky. Jaké vybavení na vás na přehledných stránkách obchodu čeká?

Přístroje

Zvolte kvalitní e-shop, díky němuž si za pár minut obstaráte veškeré potřebné stomatologické vybavení. Jedny z nejlepších RTG na trhu KaVo FOCUS, ale i viziografie či zubní soupravy této špičkové firmy jsou zde pro vás. Stomatologická souprava a její varianty jsou ke konzultaci na nonstop telefonní lince. Veškeré přístroje potřebné pro stomatologickou práci naleznete na jednom místě – vyberte si amalgamátory, horkovzdušné sterilizace, kompresory a odsávačky, ale i osvětlení a stomatologické židličky z pohodlí vašeho domova.

Výplňový materiál

Veškerý potřebný materiál naleznete na přehledných stránkách internetového obchodu, kde si během pár minut obstaráte vše potřebné. Výplňový materiál, jako jsou amalgámy, kompozita nebo ochranné laky, si můžete jako registrovaný zákazník pořídit se slevou. Nabízí se také detektory kazu, pro spolehlivou indikaci kariézního dentinu. Samozřejmostí je nepřeberná nabídka dalších materiálů – fixační cementy, dezinfekce, nástroje či materiály k otiskování.

Vše na jednom místě

Díky komplexně pojatému e-shopu si můžete vybírat z veškerých potřeb pro stomatologickou ordinaci i zubní laboratoř. Materiály i přístroje zahrnují pouze špičkové produkty od předních firem v oboru. Využijte nonstop informační linku, kde se můžete poradit ohledně výběru materiálů i přístrojů. S dobrým internetovým obchodem můžete vše přehledně pořídit bez nutnosti dojíždění, jako registrovaný zákazník pak můžete využívat slevového systému, ale i dopravy zdarma.

Vše na jednom místě. S kvalitním internetovým obchodem pořídíte stomatologické vybavení i materiály během pár minut.