Blíží se léto, které obvykle znamená pro naše nohy období radosti z toho, že mohou volně dýchat v otevřené obuvi, na druhou stranu jsou však vystaveny slunečnímu záření, prachu a mnohem větší zátěži. Sandály, žabky a pantofle také neodpustí žádnou nedokonalost, je tedy třeba věnovat pozornost nejen zdraví našich nohou, ale také estetické úpravě nehtů na nohou.

Krásné nohy po celý rok

Neřešili jste v průběhu zimy pedikúru a péči o vaše chodidla jste odbyli použitím jednou za čas vyživujícího krému? V létě byste měli začít s mnohem více pečujícím programem, vaše nohy si to zaslouží a potřebují. Nemáte čas věnovat se péči o nohy nebo nevíte, jak na to? Nevadí, existují na to specialisté – pedikéři, kteří se o vaše nohy postarají. Vedle ztluštělé kůže, zarůstajících nehtů a kuřích ok se postarají také o vaše nehty na nohou. Vaše nohy tak po pedikúře budou zdravé, svěží a krásné. Nejsou-li vaše chodidla dokonalá a vy je schováváte jen proto, že nemáte pěkné nehty nebo se vám mezi prsty objevuje plíseň, využijte služeb pedikérského salonu, kde vám nohy ošetří a většinu problémů pomohou vyřešit bez chirurgických zákroků.

Nestyďte se za své nohy a přijďte si užít relax do pedikérského studia. Jste-li z Prahy, vyzkoušejte pedikérský salon Pedikúra Galerie, který se nachází pouhých 200 metrů od zastávky metra Pankrác. Těší se zde na vás profesionální pedikérka, která vám nabídne kvalitní ošetření vašich nohou, relaxační a příjemné prostředí a nově také možnost nechat se namasírovat na speciálním masážním lehátku Ceragem. Nechte se hýčkat a přijďte si odpočinout do pedikérského salonu v Praze Krči. Vaše nohy si zaslouží tu nejlepší péči a pedikúra je přesně to pravé. V létě vás pak budou vaše nohy radostně nosit všude, kam vás jen napadne, ale také vás budou úspěšně reprezentovat, kamkoli vkročíte.