Vitamíny pro děti od značky Viridian naleznete pod označením Viridikid. Neobsahují zbytečný cukr nebo jiná sladidla, dochucovadla či barviva. Kapsle, které jsou nejprodávanější formou vitamínů jsou velmi malé a usnadňují tak dětem jejich spolknutí.

Kapsličky obsahují multivitamíny, multiminerály a superantioxidanty, které jsou vhodné pro děti ve věku od 3 do 14-ti let. Absence jakékoliv chemie je hlavním důvodem, proč většina rodičů investuje do těchto přírodních doplňků stravy, navíc komplexně pokrývají potřeby dětského organismu.

Jednoduché dávkování je rozděleno do dvou kategorií. Děti ve věku od tří do šesti let mají stanovenou jednu kapsli denně, pro ty starší v rozmezí 7-14 let jsou to dvě kapsle za den.

Certifikace Soil Association:

Získání autorizace společnosti Soil Association je pro kapsle Viridikid velmi důležité. Organic Soil Association v překladu znamená Sdružení pro organickou půdu. Toto sdružení z Velké Británie je při udělování certifikace velmi přísné, přípravek s tímto označením musí obsahovat alespoň 70% bio surovin.
SA nepovoluje ve složení certifikovaných produktů geneticky modifikované organismy, parabeny, sulfáty ani žádné ropné deriváty. Navíc máte jistotu, že při vývoji výrobku nedošlo k testování na zvířatech a ve složení nenajdete žádné živočišné složky.

Pokud vaše děti potřebují doplnit vitamíny a minérály nadstandardní suplementací, tak je Virikid jednou z nejlepších možností. Naleznete jej k zakoupení na našem eshopu balíčekzdraví.cz