Potřebujete načerpat novou sílu a doplnit energii? Trpíte na bolesti zad, krku či jiné části těla? Vyzkoušejte originální thajskou masáž a její pozitivní působení na celé vaše tělo. Originální thajské masáže můžete vyzkoušet v salónech Gold Hand Thai Massage, a to v ulici Vodičkova Praha 1 a ulici Koulova Praha 6. Už nemusíte jezdit až do Thajska. A v čem spočívají její léčebné účinky?

Druhy masáží

Originální thajské masáže se zaměřují na celé tělo nebo jen na určitou část těla. Vybírat proto můžete hned z několika druhů thajských masáží. Kromě masáží zaměřených na problematické části těla, jako jsou záda, chodidla a krk, tak můžete v salonech Gold Hand Thai Massage vyzkoušet i masáže s použitím olejů bez aromatu nebo s aromatickými oleji, pro zlepšení krevního oběhu dále masáže s použití lávových kamenů a mnoho dalších druhů masáží. Záleží pouze na vás, jaký typ si zvolíte.

Technika masáže

Thajská masáž se oproti klasickým masážím značně liší. Klasické masáže se většinou zaměřují pouze na svaly, kdežto originální thajské masáže se orientují komplexně na celé tělo s orientací na nejvíce namáhané části těla a akupresurní body vycházející z tradiční čínské medicíny. Technika thajské masáže se zakládá na protlačování pacientova těla palci, dlaní či kolenem maséra. Proto může prováděná masáž i trochu bolet. Tento tlak má však na pacientovo tělo velmi příznivé a léčivé účinky.

Blahodárné účinky

Thajská masáž má celou řadu pozitivních účinků, zejména pozitivně působí na již zmíněné nejvíce namáhané části lidského těla. Dále má pozitivní vliv na zlepšení krevního oběhu, celkové očištění a harmonizaci těla a také na zmírnění stresu. Z hlediska blahodárných účinků by měla thajská masáž trvat minimálně hodinu. Pro lepší požitek i 2 hodiny. Poznejte i vy originální thajskou masáž na vlastní kůži.