Trápí vás problémy s pohybovým ústrojím? K těmto problémům mohlo dojít různými způsoby. Možná za to může špatně provedený cvik ve fitku, možná za to může prodělaná nemoc nebo špatný spánek. Pokud vás však problémy s pohybovým ústrojím opravdu trápí, měli byste zamířit do termálů Bešeňová, kam však můžete jet i se zcela jinými zdravotními problémy.

Termály Bešeňová (nebo také aquapark Bešeňová či termální koupaliště Bešeňová) se nachází ve stejnojmenné obci kousek za Ružomberkom. V současné době se jedná o velice oblíbené místo, kde tráví své dovolené nejen zamilované páry, ale také rodiny s dětmi. Není to totiž jen místo, kde se vám uleví od zdravotních problémů, ale také je to místo, kde můžete relaxovat, odpočinout si a vydovádět se v bazénech a vodních atrakcích.

Jak jsme však zmínili, zamířit sem můžete i v okamžiku, pokud vás trápí pohybové ústrojí. Zdejší geotermální voda uleví od těchto problémů, stejně jako uleví od urologických nebo ženských nemocí a kožních problémů.

Co vás v Bešeňové čeká?

Ptáte se, co vás v termálech Bešeňová čeká? Je toho opravdu spoustu! Ve venkovním areálu najdete celkově třináct bazénů, z nichž sedm bazénů je otevřeno po celý rok. Teplota se pohybuje v rozmezí mezi čtyřiadvaceti až skoro čtyřiceti stupni Celsia. Zmíněnou geotermální vodu, kterou je Bešeňová proslulá, najdete v osmi bazénech, v ostatních je voda čirá a ohřívaná.

Pokud se ptáte na vnitřní areál, který byl otevřen před třinácti lety, najdete zde vyhřívané bazény s tobogánem, také sedací bazén i dětský bazén. Pro ty, kteří si chtějí odpočinout a relaxovat, je zpřístupněno i wellness centrum, kde nejen, že najdete svou duševní rovnováhu, ale také si zde i odpočinete.

Ubytujte se a stravte zde i několik dní

Rozhodli jste se sem vydat? Pak neváhejte a ubytujte se zde, během jednoho dne si termálů moc neužijete. S ubytováním vám poradí cestovní kancelář DCK Rekrea Ostrava, tak se na ni nebojte obrátit.