Snad neexistuje cvičební program, který by v sobě neobsahoval přesné cviky zaměřené na posílení svalů pánevního dna. My ale pro vás máme rozhodně příjemnější tipy, jak si pánevní dno udržet ve výborné kondici, a předejít tak ve vyšším věku potížím s inkontinencí. Dřít v posilovně rozhodně nebudete! Jaké máme nápady?

Posílení svalů pánevního dna

Pánevní dno je pro život ženy velmi důležité. Když vám svaly fungují správně, máte mnohem větší pravděpodobnost, že otěhotníte a donosíte zdravé dítě. V pozdějším věku pak ty samé svaly způsobují, že netrpíte velmi nepříjemnou inkontinencí. Generace před námi to ale nevěděly, a proto samy sobě nevěnovaly dostatek času. My již dnes víme, že udržet se v dobré kondici může být nejen potřebné, ale i příjemné. Erotické pomůcky pro ženy jsou speciálně dělány tak, aby napomáhaly správné funkci svalů pánevního dna.

Zdravá sexualita

Doba, kdy bylo sexuální zdraví opomíjeno, je už naštěstí za námi. Dnes již víme, že na zdravém milostném životě není nic špatného – ba naopak. Povznáší tělo i ducha, a vede ke spokojenému životu. Erotické pomůcky, se kterými můžete dosáhnout společně s partnerem na nové zážitky plné krásných emocí, patří k tomu nejlepšímu, co vás v životě na společné cestě může potkat.

 

Pro chvíle samoty

Až zjistíte, jak jednoduché a příjemné zároveň může být posilování svalů pánevního dna, budete nadšeni. Kromě aktivního života a pravidelného cvičení jógy vám pomůže i posílení pánevního dna pomocí Venušiných kuliček. Zdá se vám to nevhodné? Jste bohužel na omylu, protože právě tyto zdravotní pomůcky dokážou posílit i ty nejjemnější svaly, které vám v budoucnu zajistí, že inkontinence se vám zcela vyhne. Navíc budete po celý den prožívat příjemné pocity.

Udělejte i vy něco pro vaše zdraví i kvalitní milostný život.