Přemýšlíte o tom, že byste si nechali narůst plnovous? Pokud ano, ale nevíte, jak na to, máme pro vás několik praktických, ale přitom velmi efektivních rad z oblasti péče o vousy. Ty vám zaručí, že už po velmi krátké době budete mít takové vousy, po jakých toužíte. Není to pouze o olejích na vousy, balzámech na vousy, voscích na vousy nebo třeba speciálním Dopingu na vousy. I když veškeré tyto přípravky spadají do velmi důležité péče o vousy. Bez nich to rozhodně nepůjde.

Co všechno ovlivňuje růst vousů?

Určitě je dobré vědět, že existují faktory, které ovlivňují růst vousů. Některé méně, jiné více. Kromě správné péče o vousy je důležité o nich vědět. Jen tak totiž budete znát předem, co můžete od celého procesu pěstování vousů očekávat. O kterých faktorech je řeč? Kromě správné a pravidelné péče o vousy, která kromě mytí spočívá také v používání olejů na vousy, balzámů na vousy, vosků na vousy a dalších kosmetických přípravků na vousy, ovlivňuje růst vousů genetika, věk, úroveň příslušných hormonů, zdravá strava a další. V každém případě je dobré před rozhodnutím nechat si narůst vousy, udělat si určitý plán. Především je třeba se zamyslet nad tím, jaký styl vousů by se konkrétně vám líbil. Pokud si nejste jisti, zkuste to zkonzultovat s nějakým odborníkem. Každý člověk má totiž jiný tvar lebky, a proto to, co se vám líbí, se k vám vůbec nemusí hodit. Zkušenější vám určitě rádi poradí.

Co vše budete k správné péči o vousy potřebovat?

Jakmile budete definitivně rozhodnuti, zajistěte si veškeré produkty, které budete k péči o vousy potřebovat. Správná péče o vousy je totiž základem, proto je dobré udělat si seznam, na kterém nesmí chybět olej na vousy, balzám na vousy, vosk na vousy, vše nejlépe od značky Angry Beards. Tato značka připravila pro stávající i budoucí “lvy salonu” také Doping na vousy, který udělá dobrou službu i vašim vlasům. Tak ať se dílo podaří!