Teplo má pro tělo mnoho skvělých přínosů. Když se některá část těla zahřeje, roztáhnou se i ty nejdrobnější cévy a v daném místě následně lépe proudí krev. Masáž lávovými kameny je stará tisíce let, používala se dříve v například v Číně, ale znají ji i američtí indiáni. Lávové kameny mají tu vlastnost, že v sobě dlouho udrží teplo. Masáž s nimi může pomoci skvěle uvolnit ztuhlé svaly, pomůže i s bolavými klouby a špatným prokrvením. S příjemnou terapií se můžete rychle zbavit stresu, zlepšit své trávení, zlepšit spánek a dostat své tělo do celkové harmonie. Jistě sami víte, jak je příjemná horká koupel, horké kameny pomáhají lokálně a můžete s nimi dosáhnout skvělých výsledků.

Jak se kameny používají

Každé kameny nejsou vhodné, je třeba používat hladké kameny, nejlépe z čediče, které jsou přímo pro masáž určené, protože mají i správný tvar. Kameny se nahřívají v horké vodě, ideální teplota kamenů by měla být zhruba 50°C, určitě by kameny neměly mít příliš vysokou nebo příliš nízkou teplotu, pak by masáž neměla svůj efekt. Kameny pomohou každému, jen nejsou vhodné například pro těhotné ženy nebo pro lidi s křečovými žílami. Nejlepší efekt má masáž horkými kameny. Pro ni je zapotřebí použít masážní oleje, které vám navíc pomohou tím, že zvláční pokožku a pomohou lépe otevřít její póry.

Nejlepší je, když vás kameny masíruje váš protějšek. Terapie horkými kameny je nejlepší buď, když je ticho nebo za poslechu relaxační hudby, na nic nemyslete, vyčistěte si hlavu od všech problémů a soustřeďte se na to, jak teplo prostupuje vaším tělem. Ať už chcete kameny pro domácí použití nebo je chcete do profesionálního salónu, nejlépe je nakoupíte v eshopu Kameny-masazni.cz. Kameny můžete kupovat jednotlivě, ale nabízí se vám i celé výhodné sady kamenů. V eshopu najdete vše potřebné pro masáž, tedy i masážní oleje, nahřívače kamenů, speciální kleště na kameny a mnoho dalšího. Pokud chcete obdarovat své blízké, skvělým darem, potom jsou zde dárkové sady masážních kamenů. Oddávejte se příjemné terapii horkými kameny kdykoliv, jsou levné a užijete si s nimi perfektní relax.