Kusmi čaj, za jehož kolébku je považována Paříž, je prodáván v designově specifických plechových dózách, které podporují myšlenku opakovaného naplnění. Obaly čaje Kusmi jsou nejenom krásné, ale také praktické. Současní výrobci čaje nejenže dodržují koncept z konce 19. století, kdy byla první čajová směs Kusmi namíchána, ale také podporují udržitelný způsob podnikání.

Dosypte si svůj čaj

Čajová směs Kusmi Tea byla poprvé namíchána v roce 1867 v carském Rusku. Poslední ruský car Mikuláš II., který se narodil přesně rok po namíchání této čajové směsi, si výrobky Pavla Michajloviče Kusmičova velice oblíbil. Již tehdy se tento čaj prodával v plechových dózách, které snadno udržely jeho aroma, daly se znovu naplnit a podporovaly opakované otevírání a zavírání nádoby. A právě tento ekologický koncept, který byl na konci 19. století samozřejmostí, je dnes znovuobjeveným trendem. Pro Kusmi čaj si můžete dojít do jedné z pražských prodejen, kde vám do prázdné Kusmi plechovky rádi nasypou novou čajovou směs. Pro Kusmi čaj si samozřejmě můžete přijít také s jinou vlastní nádobou, ale v tomto případě si ji raději opatřete ručně psaným štítkem, abyste věděli, jaký je její obsah.

Široká paleta chutí a vůní

V nabídce Kusmi Tea najdete jak silné černé aromatizované čaje ochucené o citrusy a další ingredience, tak jemné zelené čaje doplněné o extrakty ovoce a květin. Kusmi čaj dokáže nabídnout také speciální edici Wellness čajů sloužících pro detoxikaci a povzbuzení organismu. Svoji vlastní bylinnou organickou směs si můžete namíchat i sami. Věnujete-li pár chvil pěstování bylinek, které později přidáte ke kvalitnímu čaji Kusmi Tea, můžete se přátelům a známým chlubit tím, že jste vynalezli novou originální recepturu Kusmi čaje.

Co dokáže čaj?

Pravidelná konzumace čaje vám přinese nejen chvíle relaxace a odpočinku. Svůj teplý šálek omamně vonící ho nápoje si můžete spojit také s nastartováním nového dne anebo pracovní schůzkou, kterou si tak jednoduše zpříjemníte. Kusmi čaj můžete nabídnout také svým obchodním partnerům a navázat tak opravdu trvalé obchodní vztahy, které budou založeny na vzájemné důvěře a pochopení. A to je přesně to, co Kusmi čaj dokáže lépe, než jakékoliv jiné čaje. Dejte mi proto šanci a vpusťte jej do svého života.