Podnikáte a přemýšlíte, jak byste se svým webem oslovili co nejvíce lidí? Existuje jen jediná cesta a to přes účinnou online propagaci. Mnoho lidí se investice do online propagace zbytečně bojí a volí buď zbytečně malou částku nebo se online propagaci věnují nerovnoměrně jen párkrát do roka. Je třeba si uvědomit, že investice do propagace se vám vrátí v podobě mnoha nových zákazníků a umožní vám růst. Neexperimentujte však s propagací svépomocí, pokud má mít skutečný efekt, vyberte si na propagaci zkušenou marketingovou agenturu na Seoconsult.cz, která se vám postará o SEO i PPC.

SEO a web

Proč je pro web důležité SEO? Slouží k tomu, aby mohli lidé najít váš web pod důležitými klíčovými slovy. Když nemohu lidé váš web najít, zbytečně přicházíte o klienty. Je třeba zjistit, jaká klíčová slova jsou pro váš web důležitá a následně ho na ně optimalizovat. Tento proces zahrnuje práci a obsahu a na popularitě webu. Web by měl mít vyplněné meta informace, dostatek textového obsahu, správnou strukturu, responzivní vzhled, SSL certifikát aj. Když je z hlediska ON page plně validní, je třeba se zaměřit na OFF page, tedy na popularitu. Je nutné pravidelně budovat zpětné odkazy na jiných webech přes důležitá klíčová slova. Web se postupně dostane na přední pozice vyhledávání a získá pravidelnou návštěvnost. SEO v Olomouci zajisté vašemu webu pomůže.

PPC

Líbí se vám PPC reklamy, které vidíte ve vyhledávání a v obsahu webů? I vy se takto můžete zobrazovat své cílené skupině. Stačí udělat jedno a sice obrátit se na agenturu, aby vám PPC reklamu zajistila. PPC reklamu vám může spustit už do 5 pracovních dnů. Tato propagace je velmi rychlá a účinná, platí se u ní jen za prokliky a snadno se u ní reguluje rozpočet. Její efekt můžete sledovat s pomocí analytických nástrojů. PPC reklama v Olomouci je tu pro každého.