Orgonitové pyramidy jsou rozhodně krásným kouskem pro oko, ale nejen že jsou krásné, ale mají také mocnou schopnost dodat do našich životů léčivou harmonii a rovnováhu. Většina orgonitových produktů je vyrobena do tvaru pyramidy nebo kužele, ale také z nich mohou být vyrobeny šperky k nošení a téměř jakýkoli tvar nebo forma, kterou si jejich tvůrce zvolí.

Jak orgonitové pyramidy fungují?

Orgonit je jiný název pro naši energii životní síly známý jako chi nebo ether. Orgonitové pyramidy jsou silné a v krásných formách známé svou schopností převádět negativní energii na energii pozitivní, vyvažující duchovní, emocionální a fyzické tělo. Orgonit je látka vyrobená z pryskyřice, kovů, léčivých krystalů a křemene, která vyvažuje a harmonizuje naši bioenergii.

Orgonit je založen na těchto dvou principech. Jedná se o směs 50–50 pryskyřice (organické, vzhledem k tomu, že je založena na petrochemii) a kovových hoblin (anorganické). K orgonitové směsi se také přidá křemenný krystal. Když je pod tlakem, vydává náboj (pryskyřice se při vytvrzování zmenšuje, takže na křemenný krystal působí stálý tlak). Vzhledem k tomu, že prvky obsažené v orgonitu neustále přitahují a odpuzují energii, dochází k „drhnutí“ a spolu s nábojem, který krystal vydává, to čistí stagnující a negativní energii a přivádí ji zpět ke zdravé, pulzující energii. Představte si orgonitovou pyramidu jako filtr toxické energie v atmosféře.

Zjednodušené vysvětlení toho, jak to funguje, je negativní energie, která se pohybuje zařízením, je vystavena elektromagnetickému tření, prostředí vytvořenému směsí kovových hoblin a krystalů v pryskyřici. Tato síla nakonec při výstupu z pyramidy reorganizuje energii na harmoničtější vlnovou délku. Čakrový systém funguje podobným způsobem a má stejný účinek jako léčba reiki. Našich sedm hlavních čaker jsou víry energie. Každá čakra má jinou funkci a pokud v našich čakrách dochází k blokování toku energie, může to mít za následek psychologické a psychologické příznaky, jako je nemoc nebo psychické komplexy.

Na webu buddhanaramek.cz objevíte nejen velký výběr orgonitových pyramid, ale také náramky znamení, dřevěné, z minerálů a mnoho dalších věcí, které souvisí s pozitivní energií.