Znáte tu známou, lehce nepříjemně zapáchající ichtamolovou mast? Možná jste ji v minulosti vídali v domácí lékárničce vašich rodičů nebo prarodičů. Vyvinutá v 60. letech minulého století, tato mast si vydobyla pozici nezastupitelného pomocníka v boji proti široké škále kožních problémů, od uhrovitosti až po růžovku.

Jak funguje neoPhytiol?

V moderní době je nám k dispozici neoPhytiol, sofistikovaná hojivá mast, která je vylepšenou verzí tradiční ichtamolové masti. Kombinuje ichtamol, oxid zinečnatý a alantoin, a je obohacena o extrakty z lišejníku a lékořice. To vše v jedné nádobě s potenciálem řešit kožní problémy, aniž by nás zatěžovala kontroverzní kyselinou boritou.

Proč je neoPhytiol výjimečný?

Jeho mastná textura zajišťuje, že kůže zůstává hydratovaná a má tak prostor k rychlé regeneraci. Toto je klíčové, zejména pokud jste náchylní k zapařeninám nebo mokvajícímu ekzému. Mnoho běžně dostupných mastí může pokožku vysušit, což vede k nepříjemnému svědění. S neoPhytiolem se vám to nestane.

Jak se používá?

NeoPhytiol se aplikuje na postižená místa 1-3x denně. Díky své výjimečné receptuře, není jen účinný, ale také bezpečný a spolehlivý. Pokud trpíte chronickou uhrovitostí, neoPhytiol by mohl být vaším spasitelem.

Osvědčená tradice

Nejenže neoPhytiol navazuje na léty osvědčenou tradici ichtamolových mastí, ale v některých ohledech ji dokonce předčí. Kdo z nás si nepamatuje, jak se v dobách, kdy exotické dovolené byly raritou, východoněmečtí turisté s bolavými rameny od sluníčka mířili k ichtamolové masti v růžovém kelímku …..

Takže, pokud si nevíte rady s kožními problémy, pamatujte: osvědčené metody zůstávají nepřekonány, ale nové inovace jako neoPhytiol nám mohou nabídnout ještě více. NeoPhytiol od RosenPharmy je tedy nejen pokračovatelem tradičního léčebného odkazu ichtamolových mastí, ale také vynikajícím příkladem toho, jak moderní věda a inovace mohou tuto tradici ještě vylepšit. Nezáleží na tom, zda jste skeptik nových technologií nebo nadšenec moderního výzkumu, s neoPhytiolem se setkáte s tím nejlepším z obou světů.