Každá budoucí maminka si pořizuje výbavičku pro své miminko. Její velmi důležitou součástí je nejen kojenecké oblečení, ale i plenky, kosmetika a v současné době i velmi oblíbené nosící bundy, kabáty a mikiny, které v pozdější době nahrazují kočárky. Všechny tyto potřebné věci naleznete na jedno místě na e-shopu Bebo.

Proč navštívit Bebo

Bebo je český e-shop, který nabízí široký sortiment kojeneckého zboží i zboží pro maminky. Jeho výhodou je i kamenná prodejna v Liberci, v níž si můžete zboží vyzkoušet, vyzvednout nebo se zde účastnit různých zajímavých kurzů. Jedním z nich je kurz „Moderní látkové pleny“, který je určeny pro všechny, kteří se chtějí dozvědět potřebné informace o látkových plenách – jak správně vybrat vhodné pleny, kolik jich maminka bude potřebovat do začátku, jak o plenky pečovat. Účastníci budou mít možnost vyzkoušet si různé možnosti přebalování a prohlédnout si kvalitní české látkové pleny a to nejen pro novorozence, ale i pro batolata.

Přírodní kosmetika

Vzhledem k tomu, že dětská pleť je velice citlivá, je pro její péči vhodnější přírodní kosmetika. Nabízí vyšší účinnost a to především díky kvalitě používaných surovin. Podporuje dokonalou regeneraci. Neobsahuje chemikálie, silikony ani žádné další syntetické látky, které by mohly pokožku vysoušet či způsobovat její podráždění. Je vhodná pro každý typ pleti, tedy i té dětské.

Další zajímavé produkty

Jak e-shop, tak i kamenná prodejna nabízejí celou řadu zajímavých a velmi užitečných výrobků, jak pro malé, tak i velké zákazníky. Patří mezi ně i jantarové korálky, které jsou vyrobeny z pravého baltského jantaru. Ten má na naše tělo celou řadu pozitivních vlastností. Mezi ty důležité patří podpora imunity, pomoc proti bolestem a známý je i pozitivní účinek při růstu dětských zubů. Velký význam je též přikládán jeho baktericidním a virostatickým účinkům.

Jako další bychom mohli jmenovat nosící mikiny a bundy, které nahrazují kočárek. Výhodou je, že maminka má miminko u sebe a navíc má obě ruce volné.