Je příjemné užívat si erotické hrátky, když však muž nemůže dosáhnout erekce, obvykle tím hrátky končí. Je to velmi nepříjemná situace, která může potkat každého muže. Když se objeví ojediněle, obvykle není důvod se trápit. Erekce nemusí nastat, když máte trému, jste pod vlivem alkoholu, unavení, nervózní nebo nevyspalí. Něco jiného je, když máte intimní problémy opakovaně, následně je důležité je co nejdříve řešit.

Jak problémům předcházet?

Pokud si chcete zajistit kvalitní erekci až do pozdního věku, důležité je pečovat o své zdraví. Základem je zdravý a vyvážený jídelníček. Měli byste pravidelně sportovat, abyste měli úzký pas a aby se vám stále tvořil dostatek testosteronu. Samozřejmě je důležitý pravidelný pohlavní styk nebo masturbace. Kromě toho je důležité užívat s přibývajícím věkem doplňky stravy zaměřené na intimní zdraví, najdete je například na MerliX.cz. Tyto doplňky se postarají o lepší libido, kvalitnější erekci a celkově správné fungování.

Když už se problémy objevily

Když už jsou vaše problémy s erektilní dysfunkcí akutní, na nic nečekejte a zajděte za urologem, to je ten nejlepší specialista, který vám adekvátně pomůže. Krátce vás vyšetří, popovídá si s vámi a pravděpodobně vám předepíše na erekci lék Cialis nebo Viagru. Jedná se o účinné léky, které zajistí snadné dosažení erekce. Obvykle působí už do půl hodiny, následně stačí sexuální vzrušení v kombinaci se stimulací penisu a dojde k pevné s dlouhotrvající erekci. Problémy v intimním životě nepřehlížejte, mohou potkat jak mladé, tak i staré muže a vždy byste je měli řešit včas.