Díky globalizaci světa nemusíte podnikat pouze z České republiky. Své aktivity můžete přesunout i do zahraničí. To často nabízí výhodnější podmínky pro podnikání. Jedním ukázkovým příkladem jsou firmy založené v daňovém ráji. Co je offshore společnost a jaké možnosti se vám nabízí, se dozvíte níže.

Podnikejte podle vašich pravidel

Offshore společnost je firma s hlavním sídlem v jednom z daňových rájů. Takovou firmu si můžete založit po celém světě, ať už to jsou Seychely nebo jiné alternativy, které nabízí celou řadu výhod. V posledních letech se mezi oblíbené země řadí například Spojené arabské emiráty, Marshalovy ostrovy, Belize, Dubaj a další. Hlavní výhodou tohoto způsobu podnikání je nízké zatížení daní. Založit si společnost v zahraničí může kdokoliv. Zvládnete to i vy.

K založení offshore společnosti vám stačí znát odborníky

Obchodní právo není nutné znát k založení firmy v zahraničí. Offshore company založí za vás speciálisté, kteří se věnují tomuto druhu podnikání. Nechte si založit firmu na klíč podle vašich potřeb a přání. Do rukou dostanete hotové řešení, které je připraveno k okamžitému podnikání. Ušetříte si starosti, čas i peníze.

Nízké daně a minimální byrokratická zátěž

Hlavním důvodem proč se spousty úspěšných podnikatelů přesouvá do daňového ráje je minimální byrokratická zátěž. Dalším důvodem je minimální zatížení daní. Právě vysoké daně jsou důvodem proč plno úspěšných podnikatelů odchází do daňových rájů. Nikomu se nechce platit více, než musí.
Offshore společnost nabízí možnost, jak platit minimální daně nebo pouze paušální částku. Další výhodou je i naprostá anonymita v podnikání. Nikdo si vás nespojí s firmou, pokud o to nebudete sami stát. Jestliže máte ambice proniknout na zahraniční trh, je offshore společnost skvělým výchozím bodem, jak rychleji dosáhnout zisků.