Nikdy v minulosti nebyl mezi lidmi takový zájem o zdravou výživu, jako v posledních letech. Ke zdravému životnímu stylu patří i správná skladba jídel a pití. Chcete-li se cítit opravdu dobře, mít hezkou figuru, případně shodit nějaká přebytečná kila, nebo naopak přibrat, můžete si vyžádat sestavení jídelníčku, který vám ve vašem úsilí výrazně pomůže.

Pestrý jídelníček

Jedná se o stejnojmennou službu Pestryjidelnicek.cz, která vám sestaví skutečně pestrý jídelníček. Stačí vyplnit několik stěžejních údajů o sobě a do dvou minut obdržíte na svůj email pestrý jídelníček. Ten Vám bude sestaven na míru podle vašich individuálních potřeb. Pokud jej budete vzorně dodržovat a nebudete podvádět sami sebe, dosáhnete konečně ideální váhu. Hubnout budete přirozeně a zdravě, nikoliv hladověním či uplatňování některých pochybných diet, které většinou vedou ke známému a nepopulárnímu „JoJo efektu.“ Velkou výhodou je, že všechno je naprosto zdarma a online.

Vše je pod kontrolou odborníků na výživu

Důležitý je zejména fakt, že se nejedná o žádný amatérský postup. Chcete-li hubnout nebo naopak přibrat, je třeba se spolehnout na odborníky na výživu a s jejich pomocí svou snahu realizovat. Musíte si především uvědomit, že základem pro spokojené tělo i mysl je pestrý jídelníček. Nesmí v něm chybět dostatečné množství vitamínů, minerálů a vyvážené množství ostatních látek prospěšných pro tělo. Pokud budete dodržovat správnou skladbu potravin, budete se cítit vitálněji a svěžeji.

Zdravý jídelníček

Samozřejmě, že každý člověk je jiný a proto potřebuje i jiné složení stravy a pití. Proto je nejprve třeba zjistit vaše proporce a vstupní hodnoty. Na základě těchto údajů je pak sestaveno a navrženo ve spolupráci s výživovými odborníky speciální menu na celý týden. Jídelníček zdarma získáte do dvou minut po zaslání údajů o svém těle, a to včetně gramáže surovin a zdravých receptů. Takto sestavený jídelníček vám pomůže dosáhnout stavu, kterému se již ve starověku říkalo „ve zdravém těle-zdravý duch“.