Asi je zbytečné se ptát, zda vlastníte nějaké elektrické spotřebiče, které doma běžně využíváte. Elektrické spotřebiče jsou běžnou součástí drtivé většiny domácností. Zjednodušují život, starají se o naši zábavu a ulehčují domácí práce. Jen málokdo si umí svůj život bez elektrospotřebičů představit. Ačkoliv jsou elektrospotřebiče v běžném životě velmi přínosné, mají i svá negativa. Používáním elektrospotřebičů se vzduch nabíjí kladným nábojem, což může postupem působit škodlivě na lidský organismus. Solné lampy jsou nejen krásným doplňkem ve vašem interiéru, ale také dokáží proměnit váš vzduch ve zdraví, který neškodí lidskému organismu.

Jak solná lampa funguje?

Používání solné lampy není nijak složité. Žárovka nebo svíčka, která se nachází uvnitř solného krystalu způsobí, že se na jejím povrchu začne odpařovat voda, kterou sůl přirozeně absorbuje. Solné lampy přírodní vám přinesou čerstvý vzduch z přírody do vašeho obývacího pokoje nebo kuchyně. Prostřednictvím solné lampy se vzduch naplní zápornými ionty a vy budete mít pocit, že dýcháte čerstvý horský vzduch nebo čistý vzduch z lesa.

Relaxační účinky

Žijeme v hektické a uspěchané době, plné stresu a starostí. Každý má občas pocit, že neví, kde mu hlava stojí, což vede k podrážděnosti, nespavosti, někdy dokonce k depresím. Solné svícny nejen, že zbaví ovzduší škodlivin, ale také napomáhají k lepší psychice. Tlumené příjemné světlo pomáhá vypořádat se s každodenním stresem.

Péče o solnou lampu

O lampu není třeba se nijak složitě starat. Jediné, co potřebuje je vlhkost. Pokud máte pocit, že se již nemá žádnou vodu k odpařování, stačí ji otřít vlhkým hadříkem.

Pokud uvažujte nad koupí solné lampy, mrkněte na web magieprirody.cz, kde kromě velkého výběru solných lamp objevíte mnoho jiných přírodních produktů, například u žen oblíbená yoni vajíčko, náhrdelníky, náramky a mnoho dalšího.