Krásné vlasy a dokonalou pleť touží mít asi každý z nás. Kromě vhodné stravy můžeme využít i celou řadu potravinových doplňků.

Vitamíny pro vlasy

Husté vlasy se řadí mezi symboly zdraví a síly. Jejich vitalitu můžeme podpořit nejen zdravým životním stylem, ale také vhodnými doplňky stravy a vitamíny. Vitamíny na vlasy jsou vhodnou volbou pro každého z nás. Pokud máte vlasy lámavé a třepící se nebo vám vypadávají, jsou vitamíny velmi důležité. Vitamíny uvítají i ty vlasy, které velmi často podléhají tepelným úpravám v podobě fénování, kulmování nebo žehlení.

Jak vybrat ty správné? Každý produkt obsahuje podrobný popis, v němž naleznete aktivní látky. Některé produkty jich obsahují menší množství jiné zase o něco více. Výběr vám mohou usnadnit také recenze vitamíny na vlasy. Navštivte web inspirativni.cz, kde naleznete některé velmi kvalitní produkty pro vaše vlasy. Mezi ty nejlepší se řadí Venira Premium kapsle, které jsou doporučovány pro vlasy, pleť a nehty. Obsahují vysoký podíl aktivních látek a vyváženou kombinaci živin. Naleznete zde i další zajímavé produkty.

Konzultovat jejich používání by měly ženy těhotné a ty, které kojí.

Kolagen na pleť

Kolagen se řadí mezi nejvíce zastoupené bílkoviny v našem těle. Patří mezi základní stavební jednotky nejen kůže, ale také kostí, svalů, vazů a šlach. Nalezneme jej v různých částech našeho těla. Jak tělo stárne, produkce kolagenu se začíná snižovat, díky tomu dochází ke stárnutí pokožky, ta ztrácí pružnost a začnou se objevovat první vrásky. Pro podporu kolagenu si můžete pořídit některý z kolagenových přípravků. Jejich výběr vám usnadní recenze kolagen na pleť. Srovnání některých z nich naleznete na stránkách inspirativni.cz. Vhodně zvolený produkt podpoří omlazení a revitalizaci vaší pleti a pomůže redukovat tvorbu jemných vrásek.