Když má člověk zdravotní potíže, obvykle vyhledá pomoc lékaře. Ne se vším si poradí praktický lékař a tak je často potřeba hledat specialisty. V současné době je už nemyslitelné obvolávat jednotlivé ordinace nebo je dokonce osobně obcházet, mnohem jednodušší volbou je specializovaný internetový portál Topdoktor.sk, kde si každý snadno najde vhodného lékaře. Velmi to usnadní práci mnoha lidem se zdravotními obtížemi.

Jak portál Topdoktor.sk funguje?

Tento portál v sobě ukrývá databázi více než 20 tisíc lékařů ze Slovenska a vy je můžete s pomocí portálu snadno nalézt. Portál je velmi přehledný a díky tomu s ním zvládne pracovat naprosto každý, dokonce i senioři. Je vaším cílem alergolog v Bratislavě? Přímo na webu se nabízí 3 okénka. V prvním můžete vyplnit jméno lékaře, v dalším si vyberete specializaci a v posledním okénku vyberete kraj. Následně potvrdíte hledání a zobrazí se vám všichni dostupní lékaři. Můžete si následně podrobněji vybírat jednotlivé regiony. U seznamu lékařů se vám vždy ukáže i nejbližší volný termín, pokud jsou vaše problémy akutní, pravděpodobně budete hledat lékaře, který vás přijme co nejdříve.

Takovýmto způsobem se může najít neurolog Bratislava nebo třeba v jiných městech. Když si rozkliknete profil lékaře, dozvíte se zde všechny potřebné informace. Jsou zde kontaktní informace, webové stránky lékaře, mapka s ukázkou, kde se ordinace nachází, ceník služeb, ale také další důležité informace, třeba o parkování nebo bezbariérovém přístupu. Také je uvedena informace, jestli má lékař uzavřené smlouvy se zdravotními pojišťovnami. Pokud už jste se s lékařem spálili, můžete hledat i lékaře s nejlepším hodnocením, lékaře lze hodnotit počtem hvězdiček. Konečně máte k dispozici web, který vám ušetří mnoho času a také starostí. Jestliže hledáte lékaře na Slovensku, můžete ho s pomocí webu vyhledat třeba ještě dnes a objednat se u něj.