Kožní potíže trápí velké množství lidí. Bylo by krásné, kdyby měl každý pokožku dokonalou, ale bohužel je zdrojem mnoha problémů. Některé problémy jsou především estetické, jiné způsobují nepohodlí nebo další omezení. Jelikož jsou kožní problémy také estetickým problémem, mnoho lidí se jich snaží zbavit. Běžné prostředky z lékárny jsou často na léčbu takových problémů krátké a v takovém případě je potřeba se obrátit na specialisty z oboru dermatologie.

Klinika Zdravia na Slovensku

Jednu z nejlepších dermatologických klinik naleznete na Slovensku a nese název Klinika Zdravia. Mají zde k dispozici tu nejmodernější techniku i nejmodernější postupy v léčbě a řešení mnoha kožních problémů. Většina zákroků zde je neinvazivní a umožní vám se bez bolesti zbavit vašich problémů a zvýšit s sebevědomí. Dokáží si zde skvěle poradit i s vráskami, celulitidou, ochlupením, jizvami, skvrnami či striemi aj. Dělá se tu také účinná léčba akné. Akné dokáže trápit nejen v pubertě, ale i v dospělosti, pokud máte tak rozsáhlé akné, že výrazně snižuje vaše sebevědomí, zde vám ho odstraní. K léčbě používají několik různých metod. Používají zde léčbu LED lampou, hloubkový chemický peeling, CO2 resurfacing a také IPL technologii. Konečně se můžete zbavit akné a vypadat tak, jak jste si přáli.

Mnoho lidí zajímá rosacea léčba. U nás je tento kožní problém známý jako růžovka a vyznačuje se začervenáním v oblasti obličeje. Obličej červená a objevují se rozšířené žilky. Kosmetika z běžných obchodů má jen slabý vliv na léčbu, v klinice používají intenzivní pulzní světlo, které funguje na principu selektivní fototermolýzy. Tato metoda zničí drobné cévky, které se potom vstřebají. Pomohou vám zde i s mnoha dalšími kožními problémy, mezi které patří znaménka, výrůstky, bradavice, mykóza a mnoho dalšího. Už se nemusíte s vašimi kožními obtížemi trápit, zde znají moderní postupy na léčbu většiny problémů a rádi vám pomohou, abyste se cítili a vypadali lépe.