Už jste vyzkoušeli bazální teploměr? Femometer Vinca II je inteligentní ovulační teploměr pro měření bazální teploty a sledování ovulace. Nabízí propracovaný design, snadné použití a zřetelný LCD displej. S přesností na 0,05 °C vám za 30 sekund sdělí veškeré hodnoty. Proč si ho pořídit? Tohle mě na něm nadchlo.

Musím se přiznat, že jsem na začátku byla skeptická a metodě měření bazální teploty jsem moc nevěřila. Protože ale nechci užívat hormonální antikoncepci, rozhodla jsem se ho vyzkoušet. Měření je opravdu rychlé, snadné a efektivní.

Ovulační teploměr Vinca II

Ovulačním teploměrem Vinca II se bazální teplota měří opravdu snadno. Uvedení do provozu bylo jednoduché a s aplikací Femometer pro Android a iOS se synchronizuje automaticky. Při snaze otěhotnět aplikace z dat zjistí 7 plodných dnů včetně ovulace. Pokud miminko stejně jako já, zatím neplánujete a sázíte na přirozenou antikoncepci, sdělí vám s přesností na 0,05 °C za 30 sekund, kdy jste v bezpečí. Plánování přirozeného otěhotnění je s Vinca II a sledovaní neplodných dnů je s Femometrem hračkou.

Bezpečné a snadné měření bazální teploty

Pokud bojujete stejně jako já s ranním vstáváním, měření a zápis bazální tělesné teploty zvládnete i se zavřenýma očima. Vinca II zvládne uložit až 300 datových sad. Nemusíte ani odemykat telefon a synchronizace proběhne automaticky. Se současným sledováním cervikálního hlenu a luteinizačního hormonu aplikace získá více údajů o symptomech a díky tomu vám poskytne přesnější předpověď ovulace. Aplikace se ze všech zadaných údajů učí, denně vypočítává úroveň plodnosti a sestavuje grafy. Doporučuji tedy všechny výkyvy zaznamenávat.

Možnosti nastavení

Teploměr Vinca II vám pípnutím oznámí, když je připraven na měření a kdy jej dokončí. Hlasitost se dá nastavit v aplikaci, abyste nikoho nebudili. Navíc má podsvícený displej, takže rozsvěcet nepotřebujete. Oceníte i diskrétní design ve tvaru rtěnky. Když ho omylem vytáhnete z kabelky, nikdo si ničeho ani nevšimne. Stačí si stáhnout aplikaci, spárovat ho přes Bluetooth a každé ráno, než vstanete, vložit kovovou špičku teploměru Vinca II pod jazyk, zavřít pusu a počkat pár sekund na 3 pípnutí. Jen si dejte pozor, abyste spali alespoň 6 až 8 hodin.

Proč Femometer Vinca II

Aplikace je uživatelsky přívětivá a teploměr se používá snadno. Zvládnete to i rozespalí a po tmě. Femometer Vinca IIz předpovídá mou menstruaci jako hodinky a při ovulaci ukáže skokovou teplotu. Měření je opravdu přesné a spolehlivé. Bonusem jsou skvělé funkce pro sledování všech důležitých příznaků mého cyklu. Inovovaný model s digitální obrazovkou oznámí hodnoty i při vybitém mobilu a umožní vám lépe sledovat neplodné dny nebo pomůže s plánovaným rodičovstvím.