O intimních problémech muži obecně velmi neradi mluví. Pokud však daný problém výrazně narušuje jejich sexuální život, měli by se rozhodnout tento problém řešit co nejdříve. Současná medicína dosáhla velkého pokroku a dokáže pomoci v řešení většiny problémů. Pokud je vaším problémem nedostatečná erekce nebo problémy týkající se tvaru a vzhledu penisu, dokáže je spolehlivě řešit Klinika Zdravia, jejíž součástí je vyhlášená urologická klinika.

Jaké problémy vás trápí?

Jestliže vás trápí porucha erekce, nemůžete zajistit vašemu penisu dostatečnou tvrdost k pohlavnímu styku nebo je kvalita pohlavního styku významně snížena. Problémy s erekcí trápí miliony mužů z celého světa a když je neřeší, zbytečně si odpírají radosti, které by si mohli dopřát, kdyby svůj problém svěřili specialistům. Existují velmi efektivní a bezbolestné možnosti léčby které vám pomohou. Velmi častou příčinou dysfunkce je omezený přítok krve do penisu, říká se tomu vaskulární erektilní dysfunkce. Jednou z možností léčby je mimotělová terapie rázovými vlnami, která léčí příčinu této dysfunkce. Jde o bezbolestný zákrok, během kterého se na různá místa penisu aplikují rázové vlny nízké intenzity. Podpoří se tvorba nových cév a nejsou zde žádné vedlejší účinky.

Častým problémem je také zkrácená uzdička. Operace uzdičky penisu je jediným spolehlivým řešením, které vám pomůže. Zákroku se říká frenulotomie. Zkrácená uzdička zabraňuje tomu, abyste mohli stáhnout předkožku a kvůli tomu je při sexu snížená stimulace. Může dojít také k předčasné ejakulaci, zvýšené citlivosti nebo bolesti při sexu. Při erekci dochází k deformaci penisu a výjimkou není ani krvácení. V klinice vám mohou provést neinvazivní léčbu, během které se dosáhne postupného prodlužování uzdičky používáním hormonálních krémů. Nejrychlejším a nejlepším řešením je však chirurgický zákrok, který vám ihned pomůže. Zjistěte více informací na Urologicka-klinika.sk.