O výhodách domácí zdravotní péče asi netřeba tolik psát. Zvláště v tomto období každý upřednostní, pokud do nemocničního zařízení vůbec nemusí a odborná zdravotní péče probíhá v domácím prostředí. Jsou případy, kdy stav pacienta dovoluje zůstat v domácím prostředí a využívat služby agentur pro domácí zdravotní péči. V tomto období, pod neustálou hrozbou nákazy koronavirem, je domácí zdravotní péče často jedinou variantou, která pro komplikované pacienty přichází v úvahu.

Společnost ProCare Medical přes všechna omezení poskytuje kompletní služby v plném rozsahu. Stará se nejen o své stálé klienty, ale nabízí jednorázové služby i široké veřejnosti. Postarají se o odběry krve, aplikace injekcí, převazy ran, ošetření dekubitů a mnoho dalšího. Pokud máte péči nebo úkon předepsaný od ošetřujícího lékaře, je tato služba plně hrazena z vašeho zdravotního pojištění.

Využijte i vy služby domácí zdravotní péče, zejména v tomto náročném čase tak snižujete riziko nákazy. Nejen v akutních případech, ale také při poúrazových a pooperačních stavech, kdy není nutná nemocniční péče, a návštěva nemocnice či zdravotního zařízení by byla pro pacienta zbytečnou zátěží a rizikem. ProCare Medical sídlí v Praze, své pobočky má však i v Liberci, Hradci Králové a Brandýse nad Labem. Služby tak poskytuje v těchto městech a jejich okolí. Máte-li jakékoli dotazy nebo potřebujete něco upřesnit? Neváhejte a obraťte se na specializovanou agenturu pro domácí zdravotní péči.