Slyšeli jste samou chválu na ájurvédskou masáž a rádi byste ji také vyzkoušeli? Přijďte do Centra trvalého zdraví Cordeus a dejte odpočinout, jak Vaší mysli, tak také tělu.

Tajemství ájurvédské masáže

Ájurvédská masáž představuje hluboce relaxační a energetizující proceduru, která zároveň přináší každému neobvyklý zážitek. Ájurvédská masáž neboli „Abhyanga“ tvoří jednu ze součástí tradičního očistného, detoxikačního a revitalizujícího programu, který nese název „pančkarma“. Při ájurvédské masáži dochází k rytmickému masírování celého těla. Masérky přitom používají velké množství teplého herbálního oleje. Pomocí této masáže jsou z lidského těla odstraněny nežádoucí toxiny. Současně se uvolní bloky v celém těle. Ájurvédské masáže jsou doporučovány především těm, kteří trpí nadmírou stresu. Člověk se při této masáži zbaví napětí ve fyzické i psychické podobě a nastartuje samočisticí proces organismus. Centrum trvalého zdraví Cordeus doporučuje ájurvédskou masáž app.cordeus.cz/service/24/ kombinovat s hydrocolon terapií. Hydrocolon terapii lze představit jako očistu organismu tlustého střeva. Provádí se opakovaným vodním výplachem. Právě touto cestou jsou vytvořeny podmínky pro obnovu normální funkce tlustého střeva. Napuštěná voda je přímo napouštěna do tlustého střeva. Léčba je prováděna velmi jemně a citlivě. Ochablé střevo díky hydrocolon terapii může opět začít funkčně pracovat. Hydrocolon terapie posunuje nahromaděný a stagnující obsah střeva.

Kam za kvalitním fyzioterapeutem?

Centrum trvalého zdraví Cordeus se nezaměřuje pouze na uzdravení psychiky a organismu lidského těla, ale také Vám fyzioterapie Praha 6 ukáže, jak bojovat s bolestmi pohybového aparátu. Společně odstraníte všechny zažité stereotypy a naučíte se mít radost opět z pohybu. Fyzioterapeuté provedou komplexní kineziologický rozbor držení těla a naučí Vás správným pohybovým návykům. Přihlásit se na lekci můžete také prostřednictvím online přihlašování. Sami si pak zvolíte podle vlastního uvážení, jakou délku fyzioterapeutické lekce upřednostníte.