Jste soutěživí a vždy atakujete na vítězství? A když prohrajete, nesete to v sobě dlouho a často se k tomu ještě vracíte? Nebo jste ti, kteří si z případné prohry nic nedělají a jsou rádi, že se něčeho zúčastnili, někde byli či případně překonali sebe sami, svůj handicap nebo dokonce své obavy? Pokud to má pro vás jakýkoliv smysl, určitě si z toho chcete něco odnést. A to nejen vzpomínky, které s vámi budou dlouhou dobu, fotky, které pomohou zachovat jedinečnou atmosféru, ale třeba také upomínkové předměty jako medaile, poháry nebo trofeje.

Ocenění pro všechny nebo jen vítěze?

Věčná otázka pro všechny, kteří tento problém řeší. Dát ocenění jen pro první tři místa, tedy ocenit jen ty, kteří budou stát „na bedně“? Co ti ostatní? Dostanou jednoduchý diplom, který jste vytiskli na tiskárně nebo vepsali nacionále ručně? Nebo budou mít jinou upomínku? Co pořídit medaile pro všechny? Jakou takovou památku, která bude připomínkou toho, co všechno dokázali, že sebe sami překonali nebo překročili svůj stín. Právě za pomoci medailí s názvem sportovního klání, akce nebo čehokoliv ostatního je tím pravým. Všichni účastníci budou mít doma památku, kterou si mohou vystavit. Malou připomínku toho, čeho byli součástí.

Kde poháry a medaile pořídit?

Vyzkoušejte firmu Adave – Poháry, Medaile s.r.o. S jejich pomocí získáte opravdu kvalitní a krásné poháry a medaile pro všechny možné příležitosti. Vaše akce bude povýšená na vyšší level, všichni účastníci získají nějaké to ocenění, ať už to bude jen pro první tři místa nebo pro všechny, jako díky za jejich účast. Vybírat můžete z opravdu široké škály produktů, takže si vyberete přesně to, co potřebujete nebo chcete. Existuje velká spousta možností, stačí jen vybrat tu pravou pro vás.