Existuje mnoho důvodů pro poznání módních trendů na rok 2020. Existují lidé, kteří jsou nadšeni módním odvětvím, kteří chtějí využít výhod tohoto odvětví nejen pro své podnikání.

Pokud patříte, mezi ty, kdo chtějí být oblečení podle posledních módních trendů, pak vás zaujme náš článek. Jaká nosit trička s potiskem v této sezóně?

Trička s potiskem 2020

Výroba osobního oblečení je způsob, jak zvýšit viditelnost značky, ale i vás osobně. Můžete si na tričko nechat vytisknout konkrétní produkt, motto nebo vtipný obrázek. Je zřejmé, že čím více jsou trička personalizována, tím je pravděpodobnější, že je lidé nosí. Široký výběr podle nejnovějších trendů najdete například na trickovy.cz.

Barva roku 2020

Jako každý rok, Pantone Institut oznámil barvu roku 2020 na svém profilu na Instagramu. Letos je tedy barvou roku nejen na trička s potiskem klasický modrý odstín, který je nadčasový, uklidňující, perfektní jako základ pro energizující stylizace a aranžmá, ale také sám o sobě dokonalý v plné své sytosti. Jednoduchost a stabilita hovoří pro odstín klasické modré, která pozitivně ovlivňuje koncentraci, inspiruje a její hluboká barva připomíná večerní oblohu nebo představu o hloubkách oceánu. Majestátní, velmi statický, to je základní odstín klasické modré. Podle mnoha módních kritiků je považována za barvu, která vnáší atmosféru otevřeného dialogu, rovnováhy a určité zralosti.

Styl 90. let

90. léta s námi zůstanou i v nadcházejících sezónách, ale to, co bude opravdu žhavým módním trendem, je fúze 40. a 70. let. V roce 2020 bude rozmach průmyslového života pracovníků propojen velmi sofistikovaným způsobem z válečného období. Dominují těžké materiály, střihy, čepice i pohodlné kombinézy. Bezchybný styl a sofistikovanost, se kterou dnes spojujeme módu čtyřicátých let, byl tehdy skromnou módou obklopenou strašákem války, kdy byly všechny zdroje převedeny do vojenské oblasti. Co se týče módních trendů triček, dominovat budou tlumené barvy jako jsou pískově žlutá, khaki, hnědá, černá nebo tlumené odstíny červené.

Design triček 2020

Trička s nápisy

Trika s potiskem ani letos nezůstanou pozadu. V roce 2020 budou hitem trika s nápisy. Můžete si nechat vytvořit oblíbený citát, motto, hlášku z filmu či jakýkoliv vtipný text. Barevné nápisy skvěle vyniknou na bílém tričku.

Trika s monogramem značek

Dalším hitem pro letošní sezónu budou módní trika s potiskem v podobě monogramů a loga značek.

Trika pro páry

Co takhle si pořídit na míru triko, které bude ladit s modelem vašeho partnera? Trika pro páry budou naprosto IN.