Každý z nás ví, že pro správné fungování našeho těla je potřeba dodržovat pravidelný pitný režim. Kromě klasické vody nebo přírodních šťáv si také můžeme pochutnávat na kvalitních a chutných čajích. Prodej čajů zajišťuje e-shop milota.com. Společnost působí na českém trhu již velmi dlouhou dobu a jako producent patří mezi ryze české výrobce. V nabídce sortimentu naleznete nejen čajové směsi, ale také bylinky, bylinné tinktury, doplňky stravy, superpotraviny, konopí, různé druhy kávy a kávovin, koupele nebo pohankové polštáře. Pro veškerou výrobu se využívají pouze tradiční a osvědčené rodinné receptury a technologie.

Informace o čajích a bylinách

Specializací společnosti je výroba čajů ovocných určených pro děti. Tyto čaje neobsahují aromata ani ibišek. Objednat si můžete také čaje porcované nebo sypané. V nabídce naleznete čaje černé, zelené i nečaje. Samozřejmostí jsou čaje bylinné. Pochutnat si můžete na novince, která se skrývá pod názvem Milota leaf. Jedná se o celolistové nedrcené čaje, které vynikají kvalitou. Baleny jsou do nálevových sáčků.

Informace o bylinkách získáte z herbáře, který se nachází na stránkách společnosti. Bylinky jsou zde rozděleny podle toho, jaká jejich část se používá.

Tipy pro vás

Pokud hledáte pomocníka proti nachlazení, může to být Lipový čaj 30g(20×1,5g). Lipový čaj podporuje pocení a pomáhá léčit příznaky spojené s nachlazením a chřipkou. Kromě toho má detoxikační účinky, podporuje léčbu zánětů, pomáhá v boji proti volným radikálům a pomáhá léčit zažívací obtíže. S lípou se setkáme také v celé řadě bylinných čajových směsí.

Účinným pomocníkem v boji proti kašli je bylinná směs Nekašel 50g. Obsahuje květ divizny, černého bezu,heřmánku, lípy, smilu, nať hluchavky, mateřídoušky, truskavce, kopřivy

kořen lékořice a list s květem hlohu. Nenachází se v ní žádné chemické ani jiné doplňky.