Kvalitní přírodní kosmetika se těší stále větší oblibě. Důvodů je hned několik. Je šetrná k naší pokožce a vhodná pro jakýkoli typ pleti. Podporuje její zdraví a nezpůsobuje její podráždění. Je vysoce účinná a to díky obsahu kvalitních surovin, z nichž se vyrábí. Nenalezneme v ní žádné chemické přísady ani barviva, jež způsobují podráždění a alergické reakce, podporuje přirozenou regeneraci a v neposlední řadě je ekologická, díky čemuž nezatěžuje naše životní prostředí. Široký výběr různých produktů naleznete na e-shopu nakupujeko.cz.

Tipy pro vás

E-shop nabízí velké množství produktů, jež jsou určeny k péči nejen o pokožku, ale i nehty a vlasy, podívejte se na některé tipy z široké nabídky produktů.

Velmi oblíbené jsou přírodní oleje, které se vyrábějí lisováním za studena. Tyto oleje nacházejí své uplatnění již po celá staletí.

Pro jeho výrobu se používají semena ricinovníku, která se lisují za studena. Ricinový olej z nabídky e-shopu nakupujeko.cz je 100% čistý panenský, bez jakýchkoli přidaných látek.

Jaké výhody nabízí našemu tělu? Především je to velký obsah vitamínu E, který naši pokožku chrání před škodlivými volnými radikály. Další vlastností je ochrana pleti proti vzniku vrásek, příčinou jejich tvorby je ztráta kolagenu, který má za úkol udržovat pokožku pevnou a pružnou. Ricinový olej nachází své uplatnění také jako podpůrný prostředek pro podporu růstu a kvality vlasů, obočí a řas.

Obsahuje velké množství tělu prospěšných látek, mezi něž patří vitamíny a mastné kyseliny. Pro jeho výrobu se využívají zralé plody stromu Arganie, který je vzácný. Olej pomáhá v boji proti akné. Obsahuje antioxidanty, které obnovují poškozené kožní buňky. Je vhodný i na pleť velmi suchou a lze jej využít i pro regeneraci rtů a vlasů.

Náš tip: Hledáte-li přírodní vlasovou kosmetiku bez parabenů, zkuste takovou, která obsahuj růžový olej. Růžový olej posiluje vlasové kořínky, chrání a hydratuje citlivou pokožku hlavy.

Přírodní prostředky pro domácnost

Nejen naše tělo, ale i domácnost si zaslouží šetrnou přírodní péči. Nakupujeko nabízí ekologický gel do myčky, který je zároveň velmi účinný. Jeho přírodní původ prokazuje i certifikace.