20790933 - depressed man sitting on the edge of the bed in bedroom

Udržet sexuální apetyt mezi dlouholetými partnery není nijak jednoduché. Jak jste na tom vy, a co byste mohli zlepšit? Jak často bychom se měli milovat, aby bylo partnerství plnohodnotné?

Rutina jako zabiják vztahu

Určitě jste už o tom slyšeli. To, co se opakuje, nemá šťávu a nápad, vede k úpadku vztahu. Ještě, než si zodpovíte na otázku, jak často se s partnerem intimně sbližujete, ohodnoťte vaši nápaditost. Navštívit sexshop a nechat si poradit nějakou lehčí pomůcku by mělo být u dlouhodobého vztahu samozřejmostí. Chcete si udržet partnera a cítit se přitažlivě a chtěně? V tom případě se nebojte experimentovat.

Lásko, je středa!

Jednou týdně je v případě dlouho trvajícího vztahu základní minimum. Ale většinou to jednomu z partnerů nestačí a začne se podvědomě poohlížet po zábavě jinde. Dvakrát týdně se spolu milují i velmi zralé páry! Nechte se inspirovat a ohlídejte si, aby ve vaší ložnici nebyla nuda. Je libo erotické pomůcky? Milování je radost – většina párů v anonymních průzkumech uvádí, že skutečně uspokojeni se cítili teprve až při používání erotických hraček.

Ideál existuje!

V případě, že proniknete do tajů tantrického sexu, nebo se budete o své i partnerovo tělo dlouhodobě více zajímat, zjistíte, že spokojeni budete, pokud se alespoň krátce pomilujete, co dva dny. V případě žen je sexuální apetyt i při náhlé únavě partnera nutno ukojit – vibrátor je dobrý tip na dárek pro každou ženu. Jste-li konzervativní, zřejmě si s ním nebudete chtít hrát před partnerem, ale mít kvalitní hračku po ruce se hodí.

A co váš sexuální život? Jak často máte s partnerem sex? Patříte mezi nápadité páry, nebo se o drobné pomůcky začínáte teprve zajímat? Přejeme vám, ať váš dlouhodobý vztah vzkvétá po všech směrech! Ložnicím třikrát týdně ZDAR!