Rádi byste vyzkoušeli thajskou masáž, ale nejste si jisti, zda by byla ideální volbou i pro vás? Nemusíte se vůbec obávat, jelikož thajská masáž je vhodná skoro pro všechny. Thajské masáži by se měli vyhnout pouze lidi po čerstvém úrazu, kdy jejich tělo není zcela v pořádku. Takže pokud vás bolí záda či šíje, jste vystaveni fyzické námaze či stresu, anebo byste rádi načerpali novou sílu a energii, pak je thajská masáž určena právě vám.

Jednotlivé části těla i celé tělo

Thajské masáže jsou zaměřené na nejvíce namáhané části těla, jakými jsou například záda, nohy či šíje, ale i na uvolnění celého těla. Pokud vás tedy bolí pouze některá část těla nebo dokonce celé tělo, tak si jen jednoduše vyberete konkrétní druh masáže. Existuje hned celá řada masáží, takže můžete využít masáž s kombinací aromatických olejů, masáž lávovými kameny nebo třeba bylinkovou masáž. Sami si vyberte vhodný typ thajské masáže. Pro větší uvolnění těla také můžete využít thajské masáže čtyř rukou, kdy se vašeho těla ujmou dvě masérky a výsledek je o to efektivnější.

Účinky thajských masáží

Thajské masáže jsou prohlášené především svými léčebnými účinky na lidský organismus. Originální thajské masáže se tak vyplatí využít nejen na bolest problematických částí těla, ale i pro celkovou harmonizaci vašeho těla, celkové očištění a zmírnění prožívaného stresu. Ideální doba masáže by s ohledem na co nejlepší účinky měla trvat zhruba jednu až dvě hodiny, avšak i půlhodinová masáž dokáže s vaším tělem udělat zázraky.

Zažijte ji na vlastním těle

Účinky originální thajské masáže můžete poznat i na vlastním těle, a to nemusíte cestovat do Thajska. Jedním z míst, kde můžete absolvovat pravou thajskou masáž je Praha. Vašeho těla se ujmou zkušené thajské masérky. Stačí si zarezervovat místo na webových stránkách www.goldhandthaimassage.cz a vybrat si vhodný druh masáže. Poznejte originální thajskou masáž v Praze 1 a 6 na vlastním těle i vy.